Што ве смее најмногу?

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Вујко ми е дефинитивно човекот што знае да ме насмее во буквално секое време. Поздрав вујче. :helou: НАПРЕД ВУЈЧЕ!!!:helou:

Тука, тусучутристаиседам и б.бинг.
По дома... стариот.
Надвор, другарите.
то.

Пред 3 дена си дојдов од Будва и пaѓаше смех упм.. имаше еден тип со нас 23 години но беше малку ретардиран и имаше мозок како за 2-3 одд и имаше смех со него..:) а и професорoт и ние сме жива комедија.. :),значи најмногу ме смее Бојан професорот и другарите :)

smesni filmovi i nekoj koga ke kaze nekoj biser no sepak ako e smesen se smeam i na greskite na profesorite bidejki tie gresat a na nas znanje ke ni davaat kako slednovo na kumanovski dijalekt sto e:mrzu ga milcu u brakja sto predava on na mene znanje ke mi dava!!:pos2::pos2:

Најмногу ми се смешни женскиве (а уствари не се живее без нив) но и ред други работи

Сестра ми :)

Таков детски карактер има што секогаш ме тера да се смеам.:)

Најмногу се смеам на случките кој се дешавале во средношколските денови!!!
Некогаш кога ке ми дотекнат сам како будала се смеам али што е тука е :)

кога гледам некој смех филм...

кога гледам некој смех филм...
ЛОЛ од филмови комедиии нема некој којзна колку смех ,
ваква со другари да правиш смех со некој да се зајбабаш хАХАХАХАХАХА
во очи да му се смееш да плачеш од смеење ... ејгидии

Вицовите во Црн хумор.
Брат ми и братучед ми. Лудаци.:pos:
Некои луѓе на мсн.
Сликите од одмор! Аааа, не можам да прекинам веќе два дена! :pos::pos::pos:
Истото, година дена покасно. :icon_bigg Само што бројот на луѓе од сите три погоре наведени категории е значително поголем сега. Сум можела бе, види ти... :)

најмногу ме смеат бисерите кои ги лупаме со моето откачено пијандурско друштво коа пред искачање се оливаме со алкохол.....:smir:

Најмногу ме смее
-Тони Михајловски
-филмови од типот на полициска акдемија,американска пита со такви фрикови каде што глумат.
Овие две работи само

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom