Вашите глупави прашања што се повторуваат често е она што го сее ракот а не мојата еднаш повторена шега.Пробај уште еднаш со "шегава", можеби ќе се насмее некој. Ко да не е загаден воздухот доволно, па уште и на форуми сеете рак.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вашите глупави прашања што се повторуваат често е она што го сее ракот а не мојата еднаш повторена шега.Пробај уште еднаш со "шегава", можеби ќе се насмее некој. Ко да не е загаден воздухот доволно, па уште и на форуми сеете рак.
Јас ги поминав таму HTML, CSS, Javascript и се откажав, премногу бавно ми беше и ме нервираше нивниот едитор, некако многу неприродно ми беше.Кога сме кај програмерските курсеви, дали некој има искуство со freecodecamp.com? Доколку има, дали тој курс е доволен за front-end програмирање и колку фирмиве во Македонија го ценат тој курс?
Прво ќе видат креденцијали, титули, искуство, ако им се допаднеш те седнуваат да видат што знаеш, ако не, не си го губат времето, воопшто.Зар не важи истото и за факултетската диплома ? Формалното образование е минато веќе, сите те седнуваат да видат колку ти фаќа кликерот
Па добро, овие едукативни центри не нудат само едукација за агрон заварувачи, туку и компјутерски курсевиНели пишав да не тролате со компјутерски курсеви? Епа нема што да пишете пошто никој ништо друго не ни пробал...
Ајде сеа почнете со тоа, „со комјутерските курсеви се зема плата од 2000 евра“, „у Германија се зимаат 5000 евра со таков курс“, дрн дрн јариња...
Ако може клуч на темава. Не ја бива.
Е да де, „иди земај плата таму од 2000 евра“...Па ретко и кој сака заварувач и монтер на клима уред, повеќе изборот е за јазици и ИТ. :Д
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ќе се надоврзам на коменторот на @Ilumious највероватно може да те однесе до интервју, таму веќе зависи на кого ќе налеташ. Имав случајна средба на работа со човек кој бил на позиција да регрутира луѓе и човекот изнакажа доста работи онака во неврзан муабет, меѓу другото кажа дека имал случај каде ангажирал некој тип и кога за некоја работа имале различен пристап овој го прашал каде го научи ова, типов му одговорил oд youtube, всушност све што знаел имал сам учено од некој курсеви и слично, го прашав и што направи го задржа, типов потврдно ми одговори, вика "ја знаеше работата".Пошто курсевите се пред се за да се вработиш, не знаев дали тука или во образование да пишам. Преместете ако треба.
Ги меркам едно догледно време курсевите на CES, и вака добро личат. Меѓутоа 40000 денари се тие што ми паѓаат во око.
Еве да ги дадам 40000, да не ме боли душа после, да не најдам работа со сертификатот? Пошто за работа никој не потврдува дека ќе најдеш.
Што мислите, вредат?
Бил некој, колку се добри?
Кој ги потцени заварувачите?zavaruvaci zimaat i te kako dobri pari na zapad a i eden od najbaranite zanaeti e... vo aus zarabotuvaat daleku poveke nego prosecni IT struki taka da ne potcenuvajte