HellRaiser
Реметам кајганџии
- Член од
- 1 јануари 2014
- Мислења
- 815
- Поени од реакции
- 855
ова шо е сега?KANTER-RETKAC
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ова шо е сега?KANTER-RETKAC
разбирлив? Тоа е прилично растеглива категорија, кога станува збор за правила.може доколку е разбирлив зборот само да не е на ептен амазонски
пријателе реткац ти подобјаснив е аркаицен збор за не родно,збиено -ретко реткачова шо е сега?
кој пишал конард ништо и ебавте мајката на темаваразбирлив? Тоа е прилично растеглива категорија, кога станува збор за правила.
За некого нешто е разбирливо, за некого не.
Да речеме зборот конард за мене е разбирлив, можеби за уште некој кој знае француски, ама за повеќето не е.
Ако може странски зборови, ја ќе пишам конард и многу други, на други јазици.кој пишал конард ништо и ебавте мајката на темава
А јас да те прашам може да се откорнеш од темава оти стварно го тупиш цело време кажи збор и ќе ти кажам дали е во ред ако не ајтНе го разбирам баш членот што објаснува за реткач.
Ако е реткач некоја сорта грозје, тогаш е сосема легитимно. Ако им е тоа некој лозарски израз во нивниот сленг или дијалект, ваљда и тоа е легитимно, бидејќи предходно беше признаен сленг/дијалектот на Шутрак претходно, со зборот мрсник, кој тој го објасни како нешто што е слично на зелник.
Автоматски споено мислење:
Ако може странски зборови, ја ќе пишам конард и многу други, на други јазици.
"Ебање мајката на темава" направил тој што ја отворил и не ги прецизирал правилата.
Ја неќaм никако да ѝ "ебам мајка на темава", само сакам да знам кои се правилата.
Сигурно не се замислени, така да некој може да пишува странски зборови, а некој не. Некој може да пишува во дијалект, некој не.
Имам конкретни прашања:
Може ли странски зборови и ако може само на некои, на кои странски јазици би било тоа?
Може ли лични именки?
Може ли дијалект/сленг?
Не го тупам, само прашувам кои се правилата.А јас да те прашам може да се откорнеш од темава оти стварно го тупиш цело време кажи збор и ќе ти кажам дали е во ред ако не ајт
И да го нема, ја реков дека е валиден, по основ на предходни зборови, слично проблематични, кои беа одобрени.зборот го има во правописен македонски литературен говор провери
Што ти е тоа Кантер?во ред е тоа ти кажа кантар јас кажав кантер и продолжи од кантер
Не верувам дека ќе ти ја исполнам таа желба.колку треба да си напатен во животот за да сакаш да уништиш обична игра
Beric ај напушти кучу великог брата
кантер е игра тоа на сите ни е јасно ама на овој берик ни со кантар неможе да му се измери неговата глупост и злобаabre prijateli sto pravite sega vaka ete ako sakav da mu dadam primedba uste na KANTER STO E KANTER ? IME NA NEKOJA SI NEDOPISANA IGRA ama prodolzi