Збор од шест букви со смена на една буква

• Креатор на темата Креатор на темата HellRaiser
  • Време на започнување Време на започнување
може доколку е разбирлив зборот само да не е на ептен амазонски
разбирлив? Тоа е прилично растеглива категорија, кога станува збор за правила.
За некого нешто е разбирливо, за некого не.
Да речеме зборот конард за мене е разбирлив, можеби за уште некој кој знае француски, ама за повеќето не е.

РЕТКАЧ ретко од несто сто родило растението пример реткач сорта грозје
Автоматски споено мислење:

РЕТКАЧ ретко од несто сто родило растението пример реткач сорта грозје

ова шо е сега?
пријателе реткац ти подобјаснив е аркаицен збор за не родно,збиено -ретко реткач

разбирлив? Тоа е прилично растеглива категорија, кога станува збор за правила.
За некого нешто е разбирливо, за некого не.
Да речеме зборот конард за мене е разбирлив, можеби за уште некој кој знае француски, ама за повеќето не е.
кој пишал конард ништо и ебавте мајката на темава

Не го разбирам баш членот што објаснува за реткач.
Ако е реткач некоја сорта грозје, тогаш е сосема легитимно. Ако им е тоа некој лозарски израз во нивниот сленг или дијалект, ваљда и тоа е легитимно, бидејќи предходно беше признаен сленг/дијалектот на Шутрак претходно, со зборот мрсник, кој тој го објасни како нешто што е слично на зелник.

кој пишал конард ништо и ебавте мајката на темава
Ако може странски зборови, ја ќе пишам конард и многу други, на други јазици.
"Ебање мајката на темава" направил тој што ја отворил и не ги прецизирал правилата.
Ја неќaм никако да ѝ "ебам мајка на темава", само сакам да знам кои се правилата.
Сигурно не се замислени, така да некој може да пишува странски зборови, а некој не. Некој може да пишува во дијалект, некој не.

Имам конкретни прашања:
Може ли странски зборови и ако може само на некои, на кои странски јазици би било тоа?
Може ли лични именки?
Може ли дијалект/сленг?

Не го разбирам баш членот што објаснува за реткач.
Ако е реткач некоја сорта грозје, тогаш е сосема легитимно. Ако им е тоа некој лозарски израз во нивниот сленг или дијалект, ваљда и тоа е легитимно, бидејќи предходно беше признаен сленг/дијалектот на Шутрак претходно, со зборот мрсник, кој тој го објасни како нешто што е слично на зелник.

Ако може странски зборови, ја ќе пишам конард и многу други, на други јазици.
"Ебање мајката на темава" направил тој што ја отворил и не ги прецизирал правилата.
Ја неќaм никако да ѝ "ебам мајка на темава", само сакам да знам кои се правилата.
Сигурно не се замислени, така да некој може да пишува странски зборови, а некој не. Некој може да пишува во дијалект, некој не.

Имам конкретни прашања:
Може ли странски зборови и ако може само на некои, на кои странски јазици би било тоа?
Може ли лични именки?
Може ли дијалект/сленг?
А јас да те прашам може да се откорнеш од темава оти стварно го тупиш цело време кажи збор и ќе ти кажам дали е во ред ако не ајт

полека јас сакам да играм ама немој ако не е запознаен му образлозив гуглај реткач ретка сума,реткач,берба,реткач плод и.т.н

полека јас сакам да играм ама немој ако не е запознаен му образлозив гуглај реткач ретка сума,реткач,берба,реткач плод и.т.н

А јас да те прашам може да се откорнеш од темава оти стварно го тупиш цело време кажи збор и ќе ти кажам дали е во ред ако не ајт
Не го тупам, само прашувам кои се правилата.

Ако е правилото: може било кој збор, освен зборот кој нема да го одобри Хелрејзер, тогаш како да знаеме пред да го пишеме зборот дали ти би го одобрил или не?

зборот го има во правописен македонски литературен говор провери

зборот го има во правописен македонски литературен говор провери
И да го нема, ја реков дека е валиден, по основ на предходни зборови, слично проблематични, кои беа одобрени.

во ред е тоа ти кажа кантар јас кажав кантер и продолжи од кантер
Што ти е тоа Кантер?

Ја колку што знам тоа е сленг за име на игра. Имаш тука лична именка и сленг у едно.

Последно уредено:
колку треба да си напатен во животот за да сакаш да уништиш обична игра
Beric ај напушти кучу великог брата

abre prijateli sto pravite sega vaka ete ako sakav da mu dadam primedba uste na KANTER STO E KANTER ? IME NA NEKOJA SI NEDOPISANA IGRA ama prodolzi

колку треба да си напатен во животот за да сакаш да уништиш обична игра
Beric ај напушти кучу великог брата
Не верувам дека ќе ти ја исполнам таа желба.
Ја не барам преку леб, погача, нити сакам да ја уништам играва.
Напротив,
Презцизирај ги правилата за постирање или прецизирај дека ги нема.
Вака, ќе пишува кој што сака: странски зборови, сленг, дијалект, лични именки и тн.

abre prijateli sto pravite sega vaka ete ako sakav da mu dadam primedba uste na KANTER STO E KANTER ? IME NA NEKOJA SI NEDOPISANA IGRA ama prodolzi
кантер е игра тоа на сите ни е јасно ама на овој берик ни со кантар неможе да му се измери неговата глупост и злоба
едноставно контрањето и расправањето му е ко душевна храна на лошите луѓе

KARTON -ajde prodolzi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom