Веганизам/Вегетаријанизам

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
Но точно е, потврдувам и јас, верувам и Дарлинг и Емилија ќе.

Можеш и сам да увидиш по однесувањето на @Govinda, @Bodhidharma ... ту нејм а фју.
Само на секс да се мислело, врапче да видам и да е женка одма ми се дига.....Govi ене го култ ствара. Од мрсното не им се дига курот на машките....нема проток, ама тоа е.....

Само на секс да се мислело, врапче да видам и да е женка одма ми се дига.....Govi ене го култ ствара. Од мрсното не им се дига курот на машките....нема проток, ама тоа е.....
Много погрешен пристап имаат, де љубоф за животни ово оно... кажи му бре дека ќе му се дига почесто и одма ќе остави месо.

@Lester Freamon се е ОК, сети се на ова ко ќе почнат проблемите у спална.

Много погрешен пристап имаат, де љубоф за животни ово оно... кажи му бре дека ќе му се дига почесто и одма ќе остави месо.
Не е толку до месото, колку што е до јадењето помалку калории.

Не е толку до месото, колку што е до јадењето помалку калории.
Не ти треба месо брат...и ти го знаеш ова. Исти кур сме биле и ние, ама има една ствар у животoт. Не му дугуеш ништо на човекот кој си бил вчера :)

Liljacko, sakam da pocnam nova korona.
Само кај жолти фаќа тоа
Автоматски споено мислење:

@Lester Freamon се е ОК, сети се на ова ко ќе почнат проблемите у спална.
Турај и троа бабин заб во салатата

Не ти треба месо брат...и ти го знаеш ова. Исти кур сме биле и ние, ама има една ствар у животoт. Не му дугуеш ништо на човекот кој си бил вчера :)
Јасно ми е. Ама ми пречите вие што глумите woke а во суштина поима немате.

Сепак они се факултетски образовани млади жени, не им се спушта толку ниско да ја изјават најелементарната вистина како Боди, да потсетам:

А општо е познато дека појачаната циркулација кај клитот...

Сакав да кажам нема ништо Воук тука.

Сите глумат, све е глума. Зен традицијата дошла до точка во која осознале дека и светецот и убиецот се исти кур. Тоа ти е како да го мешаш квалитетот на глумата со тоа што го глумат глумците во еден филм да речеме. Ама кога веќе го знаеш ова, боље биди позитивецот у приказната....ма да за Џокер ете добија оскар јбг.
Оди ќе ги шупчиме месојадците...вистината е на наша страна :)

Сепак они се факултетски образовани млади жени, не им се спушта толку ниско да ја изјават најелементарната вистина како Боди, да потсетам:

А општо е познато дека појачаната циркулација кај клитот...

Сакав да кажам нема ништо Воук тука.
Брату, да беше добро местото маџун од месо ќе се правеше :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom