Mene kako sto mi kaza edno dete sto igra tamo upravata na ljuboten go podrzuva Hadziristeski a Sport se protiv nego i zatoa ne gi pisuva vo sport a igraat dobro od 7 imaat 4pobedi 2 nereseni i 1poraz (od Skendija B)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3. liga -zapadvo ponedelnik i vtornik ima rezultat,jas bas kupuva za da vida kako stoi Osogovo,sega vo ponedelnik ke kupam i ako pisuva ke pisam dali igra i kako stoi Ljuboten.A koj region treba da igra severen ili nekoj drug?
tetoec a koe mesto se? nema vrska so hadziristeski i mak. sport, samo tabelata me interesirase. a znaci skendija ima i vtora ekipa u 3. liga? -do vcera nemaa pari za prvata ekipa, a tie imale i vtora ekipaMene kako sto mi kaza edno dete sto igra tamo upravata na ljuboten go podrzuva Hadziristeski a Sport se protiv nego i zatoa ne gi pisuva vo sport a igraat dobro od 7 imaat 4pobedi 2 nereseni i 1poraz (od Skendija B)
koj kogo pobedil? -sto e fintata?aj bravos ne pobedivte denes![]()
Ljuboten - gostivar 3-1 ili 4-1koj kogo pobedil? -sto e fintata?
a dan znaes kako e Ljuboten na tabela?Ljuboten - gostivar 3-1 ili 4-1neznam tocno...
prvo mesto eden bod ima poveke od gostivara dan znaes kako e Ljuboten na tabela?
u parvo si, balin dol e. inaku ljuboten sigurno ke igra u 2 liga naredna sezona, imaat dobar sponzor.Зион, сигурен си дека тимов се вика Бабин Дол? да не е Балин дол оти на карта баш барав и никаде нема такво село ама иам Балин Дол.
Грешка си Хари, оваа табела е под покровителство на ФФМ, т.е. Хаџи-Ристески, таа другата лига лига што ја објавуваше М.Спорт мислам дека и веќе не се играа, таму беа Вардар (Форино), Арсими (Чегране), Лирија (Желино)....