Чудо од дете! Чудо од менаџер!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.316
Поени од реакции
34.719
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Вие дали ќе погодите кое е дебилчево?
12.jpg

HINT 1 - не е женско.
HINT 2 - менаџер е.

@vodkamixx
Ти да ќутиш! :lol:

He he he, ednostavno ne sakam da komentiram za maliot B.

Uopste ne me tangira negovata pojava vo opstestvoto. Nitu sakam da go gledam, nitu sakam da go slusam.
Negov problem e kako i na koj nacin saka toj da stane slaven. Mene ne mi smeta sto i da pravi toj. Ednostavno ako e na TV, ke go smenam kanalot, ako e vo vesnik, nema da ja citam taa strana, i gotovo.

Nema potreba da se diskutira za nego.

Не ти доаѓа да земеш безбол палица и да му ја р'снеш у заби?

Немојте така, не е виновно детето што личи на плаветен кит или на морж без мустаќи!

Garfield напиша:
Немојте така, не е виновно детето што личи на плаветен кит или на морж без мустаќи!
:lol: :lol: Ме шина од смеење.. Ми текна на сличињата од „Животинско Царство“ : KIT PLAVETNI :lol: :lol:
Јас сум малку неупатен, ама што менаџира типот?

Одамна реков дека сакам слика од Бојан ама никој не можеше да ми најде. Дечково ја има следната дијагноза :

- дебел ради нервозата оти не може да се ебава редовно.
- ружен (е така ти е батка кога не се одржаваш и кога јадеш бурек и мармалад!!!)
- според актите : глуперда чиста. Кој паметен ќе се деколорира (или по нашки бланшира) кога има глава како љубејнчка? Се прашувам дали случајно е нешто депилиран за да можам “АДН“ тестови да му направам :twisted:

Леле пациент бреј!

Ќути.....Добро шо нешто го натера да си отиде од Карев, иначе ќе требаше уште една година да ми смрди на идиотизам и нарцисоидна преухранетост и неформална хомосексуалност.........

Еј овој е педериштето од Карев.......леле изрод еј!

Кога веќе те насмеав, еве да се надоврзам на муабетот.
Покрај се, во царството на животните, на една емисија, на анимал палнет, нараторот рече дека this is something only, and maybe not eve than, a mother can love!
Се работеше за БОДЛИКАВО ПРАСЕ!! не ве потсеќа на тоа.

П.С. Сака да менаџерира пејачки и певаљки!

Мене искрено, на сликава
12.jpg
ме потсеќа на Биба Додева! :lol:

Garfield напиша:
Кога веќе те насмеав, еве да се надоврзам на муабетот.
Покрај се, во царството на животните, на една емисија, на анимал палнет, нараторот рече дека this is something only, and maybe not eve than, a mother can love!
Се работеше за БОДЛИКАВО ПРАСЕ!! не ве потсеќа на тоа.

П.С. Сака да менаџерира пејачки и певаљки!

Точно така... Што би рекле Србите, „Ово само мајка може волети...“

А бе не е Биба толку дебела и ружна, не ја вреѓајте:

еве го во друга варијанта:

dog_in_ass.jpg

Се самозадоволува!

или:

blobus.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom