Мотел Милано, Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.247
Поени од реакции
12.453
Здраво момци, дали некој знае да ми каже кај се наоѓа Мотел Милано? Би требало да е надвор од Скопје, на некој автопат, дали на Гостивар-Тетово или према Куманово, не знам.

Благодарам однапред.

Prema kumanovo! Ja pominuvash okta i ushte nekoi 5km od leva strana! ima i benziska pumpa, na neshto 1km pred patarina! Mislam deka prvo treba da otidesh do kumanovskata patarina, pa po drugata lenta za nazad da se vrakash za da vlezesh, ne sum siguren za ova! GL!

Токму како што ти објасни Dzingis, инаку тој е поранежниот мотел на Макпетрол. Е сега за излез точно кај мотелот нема, а по правило ни кај патарината не би смеел да свртиш туку до Куманово (уште 5 км) па таму назад :)
Али не знаеш кој филмчиња си ги правам сега у глава, ај кога ќе отидеш таму јасно ке ти биде за што станува збор :)

Prema kumanovo! Ja pominuvash okta i ushte nekoi 5km od leva strana! ima i benziska pumpa, na neshto 1km pred patarina! Mislam deka prvo treba da otidesh do kumanovskata patarina, pa po drugata lenta za nazad da se vrakash za da vlezesh, ne sum siguren za ova! GL!
Сигурно е така!

Точно е сево ова, само пазете има еден ресторан Милано некои 4 км пред мотелов, и двата се наоѓаат на лева страна на автопатот кога одите према Куманово. Мотелот ќе го познаете бидејќи наспроти него има бензинска пумпа на Макпетрол (под петљата).

И како е хотелот? Добар ли е, како е со услугите итн.....??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom