Mac OS X 10.5 Leopard

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Имам повеќе верзии на Leopard (за х86 машина).Toh, Kalyway, iatkos 1.0. Ако на некој му треба пм па ќе се договориме.

Иначе јас на мојата машина успешно возам Leopard, чисто од ќејф и стварно е брз и стабилен.

Ерори багови и други срања нема? А како е со драјвери?

Баш тоа и мене ме интересира, како е со драјвери пошто драјверите за лаптопов нигде буквално не можев да ги најдам, само онака в него инсталирани и . . морав бекап да направам на цел диск. Плус, една молба до тие што го имаат користено Mac OS X Leopardot, нека помогнат со инсталацијата .. Јас најдов за даунлоад Леопард, ама главниот фајл беше *.dmg .. екстензија користена на Епл ОС-ите. Поз =)

мене ме нема јебено, иако не го имав долго пред да го заебам. Идете на http://wiki.osx86project.org/ и гледајте по верзии, дали харверот ви е подржан. Јас го имам Tiger 10.4.1 и 10.4.43 и Leopard 10.5.0, iAtkos 10.5.1 и Kalyway 10.5.1.

Разгледајте, ако ви треба нешто пишете.

Од каде да го даунлодирам овој оперативен систем?
Бесплатен е или треба лиценца? Има некој крак во тој случај?
Сакам да пробам мекинтош да видам како ќе работи :)

Вака, јас го симнав како .исо. Го инсталирав на дуал леер цеде и не сака (можеби и затоа не сака) да бутира никако.
Пробувам после со отворање на цедето, и инсталирање на буткамп, но вика дека не поддржува виндоус 7.
Некој знае нешто за овој проблем?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom