Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добра вечер, некои ке помислат дека се шегувам мегутоа моето прашање е дали е можно предозирање на апчиња за спиење? Едноставно ке го поставам ова, сериозни одговори ке ми значат. Ви благодарам.
Џабе, отиден е веќе веројатно. Не знам кој ми го бришел постот (можеби хејтерката @AlternativeF) тука и зошто, но whatever floats their boat.@Loop556
Со се е можно да се предозираш, особено со апчиња за спиење.
Се што е претерано е штетно по здравјето а и по животот.
Не си играј со овие работи.
Депресијата е гадна работа и најверојатно никој нема да ти помогне во оваа лудница, но затоа сам ќе си помогнеш и ќе најдеш начин да живееш.
На почеток ќе си дадеш сила да го преживееш и овој ден, а потоа и наредниот, па наредниот... А потоа и долгорочно.
Фокусирај се, постави цели, подели ги на подцели, работи нешто, сакај го тоа што го работиш, ако не знаеш како - ќе научиш, тоа ќе ти даде шанса да ги оттргнеш мислите, а и воедно издршка за живот, да не зависиш од никого, плус ќе сретнеш луѓе.
Осознај се и прифати се себе си.
И не ги сваќај лично луѓето, не дека неќат, толку можат... Секоја планина своја тежина, секој си го носи својот товар, разбери ги и прифати ги и нив.
Доста солиден одговор за модератор.Добро бе, кој ви е проблемот? Имате самите суицидни нагони па одма тоа претпоставувате? Уосталом, може човекот сакаше некого друг да наклука со апчињаАјде сите мајки Терези олабавете малце
![]()
Не треба да си brainiac па од постот да сфатиш дека некому можеби му му е потребна помош. Are you missing a sensitivity chip or something?Добро бе, кој ви е проблемот? Имате самите суицидни нагони па одма тоа претпоставувате? Уосталом, може човекот сакаше некого друг да наклука со апчињаАјде сите мајки Терези олабавете малце
![]()