Изгоре Нотр Дам во Париз

• Креатор на темата Креатор на темата Jedah
  • Време на започнување Време на започнување
Сами си го запалија. Му пречат на Макрон протестиве, а и да си собере политички поени. Затоа и прв отиде таму. Демек многу засегнат.

Или изговор да нападнат некој арапски или африкански земји на пример Либија

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk

Македонија секој ден гори, па не гледам французите да ги боли тулето за нас.
Изгорела црква, ќе напраат нова.
Прво вас не ве боли за вашето, а не пак Французите. [emoji4]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Во последниов месец 10+ цркви беа запалени во Франција.

Времето ќе докаже дали случајов со Нотр Дам е намерен или не

Можеш со линкови да приложиш односно да ги посочиш овие 10+ случаји?

Чудно ми е дека не го гасеа од небо пожарот. Имаат хеликоптери сигурно да кружат да гасат. По она што беше прикажано на телевизија како да гасеа со едно црево.

Последно уредено:
Чудно ми е дека не го гасеа од небо пожарот. Имаат хеликоптери сигурно да кружат да гасат. По она што беше прикажано на телевизија како да гасеа со едно црево.
На ремонт им биле хеликоптерите.

Прво вас не ве боли за вашето, а не пак Французите. [emoji4]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ич не ми е гајле за во Франција. Кај мене во Македонија никој не пренесе во странски медиум или некој да се загрижи за запалените цркви и манастири.
Нека им изгори цела Франција. И цела западна Европа со се нив.

Trump dade takov predlog pa eksperti objasnuvaa deka vodata dopolnitelno bi tezela pa ke se zgolemela opasnosta da padne nesto plus.

Inace Notre Dame ne treba da ja gledame isklucitelno kako francusko tuku kako evropsko i hristijansko nasledstvo i nie kako Makedonci pagjame vo dvete grupi. Da, i kaj nas gorea crkvi pa nikoj vo Francija ne se dumase za toa no toa ne e pricina da se sitime sega. Golema steta i zalosno sto pozarot unisti mnogu raboti koi ne se vrakaat.

Srbite i onaka se prvi za sitenje, do nekade gi sfakam so ponovava istorija sto ja imaat.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk

Да не испадне ова како кулите во Њујорк „терористички напад“, а всушност само изговор да се почне војна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom