Регистарски таблички

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Али со пониска цена, нели?
Прашав дали ќе се менуваат поради тоа што на 50cc еднаш ги регистрираш и нема потреба повторно, ама јас би сакал да имам од новите поубави ми се некако :)

Цена незнам.
Нормално е, чим се менуваат табличките, да се менат на се што се движи низ патиштата, нели?
Барем во Македонија.

Дај Боже!!!!:vozbud:
Во текот на 2008 сигурно ќе регистрирам еден таков.
Се наѕира крајот на финансиската конструкција за она кое го рабортам веќе 2 год. и нешто.
:)
e druze ako bide toa odma imam za import edno 2002 tii od `67 godina
pa koga ke go doteram
mh,mh,mh
nadezta posledna umira......

Закон за увоз на возила постари од 35 години веќе постои го донесоа пред 4-5 месеци, но има премногу кочници. Возилото треба да помине пред 3 комисии (кои којзнае кога ке се формираат), па потоа требало да биде во оригинална сосотојба (којзнае што ке побараат, можеби и лајсните да ги има) и уште еден куп глупости.

Закон за увоз на возила постари од 35 години веќе постои го донесоа пред 4-5 месеци, но има премногу кочници. Возилото треба да помине пред 3 комисии (кои којзнае кога ке се формираат), па потоа требало да биде во оригинална сосотојба (којзнае што ке побараат, можеби и лајсните да ги има) и уште еден куп глупости.

davaj druze link da vidam sto se treba...

Кога ја видов темава во Право се сетив на случката кога едно газоглаво човече во плаво сакаше да ми лупне казна бидејќи си најдов стара регистарска табличка на улица и си ја земав со цел да придонесам во естетиката на мојата соба, арно ама типов ме посочи како потенцијален `перач на регистарски таблички`, а притоа и многу `учтиво` ми се испонаша. Се е незаконско бреее мајката!

Кога ја видов темава во Право се сетив на случката кога едно газоглаво човече во плаво сакаше да ми лупне казна бидејќи си најдов стара регистарска табличка на улица и си ја земав со цел да придонесам во естетиката на мојата соба, арно ама типов ме посочи како потенцијален `перач на регистарски таблички`, а притоа и многу `учтиво` ми се испонаша. Се е незаконско бреее мајката!
A? Шо се издешава?

Што се сторија со новите таблици да не знае некој? Пред 3 години точно најавија дека за едно година ќе ги сменат...ама поминаа три :) .
Некакви нови најави има ли?

има ли некој информација како е постапката за добивање црвени регистарски таблички кои се користат за претовар на возило.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom