Фан клуб:Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
abe samo partizan zvezda finale priznavam drugo nisto se egola voda aj da dae gospod da se padname u finale ali nebe oni namerno ke gubat kao so vikase toj nivnio trener mislam pred dve sezoni "BOLJE DA IDEMO NA PARTIZAN SAD I DA IZGUBIMO DVE UTAKMICE NEGO U FINALU"

Во четврток во 20:15 1/2 од НЛБ лига Црвена Звезда-Партизан во Арена ке биде интересно.И да пробаме барем ова да им го земеме на Партизан инаку уште една лоша сезона:toe:

Нема да ни го земете ама ајде имајте надеж до четврток.:D

Партизан е појак,поквалитетен од нас тука нема што...
Но јас верувам во Пешич , верувам во момците и знам дека можат да изнендат :)

Дојде и тој ден.Полуфинле Звезда-Партизан,ајде Звездо !!!!!!!

Играат во 8 и 30 па ќе видиме кој ќе победи
Е добро бе 10 поста напиша "ке видиме ке видиме" добро е разбравме дека ке видиме вечер:icon_roll

У курац пак изгубивме.Тој кретенот Весели ни ја доби утакмицата:(:(

:toe: квалитетот пресуден...Партизан се поквалитетни и тепаа

Добро не е тоа тоа,не се деца па да промашуваат слободни ама тоа е,10-19 имаа едно време додека пратев,не знам до крај како било.

Јас лично сум задоволен од сезоната.Имаме многу млади играчи,а странците не ни ги биваше.Имаме квалитетни спонзори,следната сезона ќе се донесат поквалитетни странци и уште некој играчи и ќе биде се ок :)
Волим те ЗВЕЗДО :pipi:

Јас лично сум задоволен од сезоната.Имаме многу млади играчи,а странците не ни ги биваше.Имаме квалитетни спонзори,следната сезона ќе се донесат поквалитетни странци и уште некој играчи и ќе биде се ок :)
Волим те ЗВЕЗДО :pipi:
2020год. ќе бидете први не се секири.:smir:.Треба да бидеш задоволен.п.с И ние имаме млади играчи па ѓи ебеме на Панатинајкос,Лотоматика,Уникаха...Славиче се титула ПАРТИЗАН је ШАМПИОН:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

2020год. ќе бидете први не се секири.:smir:.Треба да бидеш задоволен.п.с И ние имаме млади играчи па ѓи ебеме на Панатинајкос,Лотоматика,Уникаха...Славиче се титула ПАРТИЗАН је ШАМПИОН:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Благодарам на стручното мислење,како ти текна ова еј ?
Ајт биди ми поздравен сега :)

Благодарам на стручното мислење,како ти текна ова еј ?
Ајт биди ми поздравен сега :)
Кога ќе видиш до некаде е во право.
Весели игра полна минутажа,90-та година е роден.
Трипковиќ,Тепиќ имаат по 22,Трипковиќ и Величковиќ по 23.Сите се млади.
Звезда сепак не игра со 16-17 годишни играчи,не може да вадите алиби идната сезона,па идната сезона.Ама сепак ваше право си е.Искрено ти го пишувам ова немој да го сфатиш како провокација:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom