Најубавиот бакнеж

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ви е најубавиот бакнеж, кага ви се случил, со кого?...
едит: побарав, немаше ваква тема, ако постои, залепете ја

Колку и да извучи излитено и старо ...
Првиот бакнеж со мојот сегашен дечко.
Едноставно, толку долго време го очекував и посакував барем еднаш да го бакнам, што кога се случи, повеќе бев сконцентрирана на фактот дека се случува отколку на уживањето.Кога после неколку секунди се препуштив, беше најубавата работа која што ми се случила во животот.Сеуште стојам на таа изјава, he changed my life. :wub:

Најубав бакнеж до сеа ми е со детето што сеуште ми се свиѓа.. тоа се има десено неколку пати по ред.. последно беше летоска ... (::vozbud:

Првиот бакнеж, во шесто одделение, а тој беше осмо ( со маж ми :pipi:).Уште се сеќавам.... седевме под едно дрво, на трева, и како ме грицкаше слатко хихи:kesa::kesa:

Ја знаете последната сцена од филмон "Meet Joe Black"? :pipi:
Само многу по спонтано, неочекувано...
Колку бев возбудена таа вечер ни сама не знам, почнав дури пораки без смисла да пишам. :pos2:
таа ноќ ќе остане запаметена.:wub:

пред 2 години на одмор ... на плажа , јас и он ... двајцата малку пијани си ги гледавме ѕвездите и си се бацнувавме :pipi:

на 22 август накај 1 часот по полноќ со партнерот

Бакнежот со бившиот......мммм по толку копнеж за него и кога ке го добиеш едноставно леташ

Првиот....секогаш ќе си го памтам:kesa:

секој бакнеж е наубав и посебен ако го добиеш од личноста што ја сакаш и што ти значи

Хмм... секој досега. :pipi:

се сеќавам не беше еден многу беа...таа личност е дел од моето минато сега и засекогаш...секој следен бакнеж беше се поубав...уф да би се вратил сега и повторно да би го пољубила макар на кратко...барем за миг да се потсетам на најубавите бакнежи во мојот живот...

Првиот дефинитивно... :vozbud:
17.08.2008 год.
На плажа во Охрид, на полна месечина, сами, со детето што го сакав цело лето а и он мене :pipi:

05.08.2009, 23:31(наше),на лежалката сами........дожд ИСТУРАШЕ,бранови огромни и пуштена усни на усни :)))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom