Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.316
- Поени од реакции
- 34.718
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Знам дека нема, ама и сама знаеш каков ефект има кај мажите. :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само ќе те цитирамragazza напиша:A da ne zboram za Italo stile bate crno zgodno vo kostum so osmeh mmm bombonce :love1:
Bile напиша:ama 15 god voopsto ne gi opravduvam so e to ne znajt da odit kako so trebit pak so stikli i site ajde ko tetki da neznajs koja kolku godini imat,i zatoa koga ke vidis ednata ja videla drugata pa da ne e pokuso i taja se slekla samo ocekuvam vreme koga site goli ke setet pa taka da vidime koj se isklucocite ak ne pak....
OBDN напиша:Nekoj treba da zabrani da se pravat tangi pogolemi od velicina M ili low rise farmerki pogolemi od 29ka -- tocka!
Добра забелешка Даре. Еднаш кога беф излезен на кафе у Елит со другарка и седефме у сепарињата на долниот кат одма под ова што е на спрат делот. Типот што седеше горе му испаднаа очи гледајки во црвената танга што и штрчеше на девојката од фармерки.StenmarC напиша:Додатно прашање:
Носите низок струк фармерки, а под нив танга. Зошто танга? Ради удобност?- yeah sure. И ај што е танга, него е танга со висок струк, па се гледаат гаќите одоздола... и после не било за да буљаат машките во тоа
![]()
АУУУУУУУУУУУУУУ колку само си во правоооо :!:Гижо напиша:меѓутоа многу е секси кога ѕирка тангата кај некоја згодна, слаба, витка женска, со тесни фармерки и кратка маичка
Devilish Angel напиша:OBDN напиша:Nekoj treba da zabrani da se pravat tangi pogolemi od velicina M ili low rise farmerki pogolemi od 29ka -- tocka!
OBDN во се се сложувам со тебе, само за тоа фармерките ме погоди во ептем слаба точка. Види вака low rise фармерки мора да има и поголеми од 29ка, зошто? Затоа што има луге кои се високи и на кои не им одговара 29ка број. Еве мене на пример на мои 180см висина и 70 кг, 29ка фармерки до колена само ме собирааттака да ние повисоките и со тројчка вишок килограмчиња шо сме не треба да носиме фармерки??? Мене лично фармерки со висок струк воопшто не ми стојат, и што би предложила ти за вакви случаеви како мене?
![]()
А за тоа малишаните што носат облека што не им прилега се сложувам и со тебе и со сите други што дадоа негатвни коментари за таквиот начин на облекување.