Роденденски забави за деца?

• Креатор на темата Креатор на темата DEJAN 25
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 јуни 2007
Мислења
5
Поени од реакции
0
Site mi velat deka rodendenot za moeto dete treba da go slavam ili vo Action Park ili vo MC Donalds. Dosega ne sum bil ni tamu ni tamu.
Sto mislite vie, dali ima nekoj iskustvo

А ти што мислиш каде треба да го славиш роденденот за твоето дете?
Сум била на роденден во Mc Donalds, кај внука ми, интересно им беше на дечињата... Ама гледам во последно време скоро сите слават во некоја од игротеките. Прашај си и види каде ти одговара на тебе повеќе. good luck и среќен роденден на малото:smir:

Порано се правеше во МкДоналдс кога бев 3то-4то одд и беше онака за мали деца.Ама и во Екшн Парк може да биде интересно.Мислам дека не би погрешл што и да избереш од овие 2 места.А може и игротека како што спомна Кики.

Најдобро е во Игротека, јас имам помал брат и сестра со 2500 денари ке си поминеш екстра. Кловн, балони воспитувачки. 2/3 саати ем децата радосни ем ти на кафенце ке си седнеш и то е то.

За помала возраст- предшколска би одбрала игротека.
Еве баш денес почнав со припремите за роденденот на ќерка ми !Го слави дома,никако не сака во сендвичари или пак во игротека.Мама го припрема теренот па забавата е прекрасна! (барем изминативе 3 години)Просторот ни дозволува за организирање на ваква забава,придружни материјали во однос на украсување ги имаме во изобилие,тортата не би ја оставила во раце на друг мајстор -лично јас си ја правам...досега не сме потфрлиле во ништо!
Со нетрпение се очекува денот и се надевам дека ќе биде -луда журка за дечкиве...

мислам дека за деца до кај 6-7 години е најдобро да им се прави роденденот во игротека доколку тоа може да си го допушти родителот , одамна е изумрено да се прави дома роденденот и цела фамилија да се викне
подобро е во игротека да се викнат дечињата од градинка на децта целосно да им се посветиш а не дома тетки баби стрини вујковци се размуабетуваат децата скокаат и цел дом ти е ужас и треба да средуваш после 1 недела и да пцуеш зашо е изгорено зашо извалкано и нз што

Игротека дефинитивно,не мора да трчаш по сите деца си има задолжено луѓе за тоа,за ефтини пари може добро да испадне,башка и родителите на децата можат да дојдат :toe: среќен роденден на малиот :smir:

Во екшн парк за малите деца е најдобро. До 8-9 години. После во мек доналс до 11. После во пицерија докај 13 и после или дома или во некоја дискотека:helou:

Забораив да пишам...од 16 години во парк:helou:Барем така праат сите:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom