Дали и каков часовник поседувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
YGS4016AG-dt.jpg

Своч, само внатрешноста е бела и има минутни бројки.

сакам убави и скапи часовници,но бидејќи сум сеуште „мал“ повеќе одбирам спортска варијанта и секако поефтина -барем достапна за мене.Сонувам за Seiko или Rolex...

Јас од мал си користам CASIO и се супер!!!!!

Главно не носам часовници од причина што не можам да ги трпам на рака(ме чешаат, гребат) и не се осеќам убо.
Но ако земам некој часовник би зел Swatch или Rolex....но за то има време:)

Otkoga imam mobilen , a toa se 5 god. ne nosam casovnik. Se razbira deka sakam ubav casovnik. Na primer eden koj mi se dopaga e dobar model na Calvin Clein. Kosta okolu 15000 den. Neznam dali da si go kupam. Epten e faca!

Јас имам Casio Oceanus и Citizen ,двата ги добив за матура а инаку кога ќе имам доволно пари дефинитивно ќе си купам Seiko на само навивање, за кој не треба батерија, како на пример овој:

ska013p_xxl.jpg

или овој

srh005p1_xxl.jpg

Не користам саат....

Мобилниот е одличен саат:)

порано имав пасија кон часовниците и имав касио, но сега не носам часовник бидејки го гледам сатот на мобилката....ама шо знам кај шо ги гледам сликиве од часовници на темава...хммммм можда ке си купам и јас еден

aha,i ja imam eden swatch so ne go nosam od prosta prichina sho nema baterija a nikako da mi tekne da mu ja smenam..... dosta mi e saatot od mobilniot:) A inace na dedo mi mu kupiv mnogu zverski saat sea pred mesec dena!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom