Тоше Проески

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Не е забрането пиратерија на форум? Песната е со право дадена како freeshare или?

најжалосно и најтрагично е тоа што без никакво право се поврзуваат многу песни со името на Тоше, а сето тоа за публицитет, а ние фановите сме оние најзасегнатите бидејќи со душа очекуваме дека можеби ќе слушнеме нешто ново. Форумите особено оние на нашите јужни соседи се дом на пиратеријата која за жал не почитува многу човечки принципи.

најжалосно и најтрагично е тоа што без никакво право се поврзуваат многу песни со името на Тоше, а сето тоа за публицитет, а ние фановите сме оние најзасегнатите бидејќи со душа очекуваме дека можеби ќе слушнеме нешто ново. Форумите особено оние на нашите јужни соседи се дом на пиратеријата која за жал не почитува многу човечки принципи.

:kesa::kesa:

:tv:

Каков FAIL беше ова. Матрица на Преслава да претпоставите дека би ја пеел Тошка... :icon_lol:

Плус нели Тоше беше ангел а песнава е Не сум ангел....

Логика!

Плус нели Тоше беше ангел а песнава е Не сум ангел....

Логика!

Може да испадне како продолжение на Ангел си ти и на крај да направи кавер на жалим драга испало је срање на Перо Деформеро па да излезе
Демек ти си ангел,ја не сум,така да жал ми е али не ни е пишано и да си направи EP.

Нели е малку преоптимистички да се очекуваат нови ствари од човек кој е повеќе од 2 години мртов, и се што можеше да се исцица од страна на хиените кои го опкружуваа е одаман исцицано?

Патем, мистеријата е решена. Да живее Преслава.

Стварно неможам да одберам посебно некоја песна затоа што сите се прекрасни.
Сепак меѓу сите би ги спомнала: По тебе, Љубена, Излажи ме уште еднаш..............сите

"Слушаш ли"-Тоа е вистинска маѓија од песна, мало ремек дело..песна со душа

Е зашто така?Па ако е заслужена треба на него да му се додели.Тоше не е тука со нас ама што си заслужил треба да му се даде..

Бог да чува. Според овие ни Хит Леџер не требаше да добие Оскар :vozbud:

Досега не се случило оваа награда да се додели постхумно.
Интересни правила...го вметнале во список па го избришале, мајтап.
Оскарите, Малините, Греми, Бафта, Нобел-овци и други награди да им се одземат на добитниците кои починале...кој им е виновен што починале

Ова е за 2010 година или 2009? Од Тоше имаше нешто овој период?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom