Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
точкест напиша:Тоше е македонец само во Македонија, на сите други страни е тоа што ќе му речат. Како може бе таков пешлак да е типот бе ееееееј иде на тв пинк збори српски, ко да куцало магарето ако збори на македонски. Продадена душа, виде пари и таквото отпозади ќе го даде. Како тоа србите што доаѓаат у наши емисии зборат на српски? А има ли некој одговор
ragazza напиша:Ако јас пеам на ромски то ѓупче ме прај?
Аман те , не е ни прв ни последен МАКЕДОНЕЦ кој пеел на спрски и во ред е да го освој и тој пазар.
Потписот твој е за Македонија ама на Англиски напишано!Зш?ZOTE напиша:Абе прочита во текстот што правел Тоше? Абе он ако сака нека пее и на кинески ама нека не го вреѓа јазикот македонски. Еве го што јадел г....а
Тоше како да не сакаше да биде Македонец. Тој дури го исмејуваше македонскиот јазик, кога ја најавуваше својата песна „Соба за тага”. Ја најави на српски, а на Словенците им рече дека тие тоа би го превеле како „Собата за тагата”, алудирајќи на членувањето во македонскиот јазик.
И ти сакаш да не се коментира ова? Па ова е за во затвор. Па тогаш нека земе српски пасош и нека се гони у три лепе.
Наташа напиша:Потписот твој е за Македонија ама на Англиски напишано!Зш?
Српскиот јазик го разбира цела ех Југославија и не е ништо страшно додека го знае да го зборува во емисии кои се водат на Српски.И Путин кога беше во Германија на посета зборуваше на Германски јазик(дека го знае)го прави тоа Германец?
Тоше се знае од каде потекнува,а на кој јазик пее и не е битно важно е да пее:helou:
Одма у затвор да се стаел..цццАм ај да го обесиме бе у сред плоштат...:brrr2:
Gravity Grave напиша:У принцип не дека ме интересира Тоше, и што и на кој јазик пее (за пари бачко луѓето прават многу полоши работи отколку нашиот певец у овој случај). Туку ме интересира насловот на темава?
Балканска или Српска ѕвезда?
Кај е тука Македонија?
Или ние се подразбира дека сме од Балкан, а Србија не?
Или може да биде и Словенечка, ама никако Српска ѕвезда?