Надал vs. Федерер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување

Навивам за:

• Вкупно гласачи
    393
VAMOOOOOOOOOOOS RAFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Конечно титула во Мадрид и враќање на второто местоооооооооооо:vozbud:

ВАМОС РАФААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Тооо мајсторе,така да го видам нека плачи мргудов.Само вака нека продолжи и повторно ќе биде намбр 1.Едноставно крал на земјените подлоги.ВАМОС РАФА!

Мајсторски го заврши турнирот кралот на земјените подлоги Надал и очекувам така да продолжи и понатаму во следниот период да го освои Роланд Гарос па здравје и Вимблдон да даде господ.ВАМОС РАФА. :)

Лелеее колку се смеев коа го утна топчето Федерер...на Рафа му падна глупо и не се израдува одма туку послен тоа:pos2:

Па тооооооооооооооо бе! :))) Барса и Надал, не можам да бидам посреќнаааааааааааааааааа! Премногу среќа у една вечер е ова за мене!:vozbud: :vozbud:

Сам со грешките Федерер си ја зафркна на крај работата кога можеби имаше шанса за поизрамнета борба :)
Во секој случај мило ми е за Надал- нормално за него бев :back:

Слабо слабо од двајцата може да покажат и чуда како на Роланд Гарос 2008, Вимблдон 2008, Австралија Оупен 2009:vozbud:

Нема потреба од коментари.

ШАМПИОН !!
НЕПОБЕДЛИВ НА ЗЕМЈА !!

САМО ТАКА НЕКА ПРОДОЛЖИ И СЕ БЛИЖИ И ПРВОТО МЕСТО !!!

VAMOSS RAFFA!!!

Тапа финале. се разочарав од играта на двајцата..Го нема веќе оној атмоски тенис со миљарда винери од двете страни и долги рели гемови. Премногу неизнудени грешки слаби сервиси и слично.

Не памтам кога последен пат Федерер имал 50% реализација на 1 сервис у финале и мизерни 40% на 2, Надал не памтам кога последен пат промашил толку форхенди и (зицери) иако имаше некои одлични форхенди кога сме кај нив рака на срце.

Двајцата играа некако укочено поготово Федерер,сепак Надал беше за нијасна посконцентриран и ја освои титулата,за квалтиетот на тенисот у финалето доволно зборува бројот на неизнудени грешки и винери на двјацата,слабо слабо финале.

Како и да е честито победа Надал.

Иначе нема шо да се врати Надал на прво место.....

На АТП, листата токму НАДАЛ е прв....Само треба да го задржи

Дефинитивно Рафа. Подобар, поинтересен стил на игра и поголем човек од плачкото.

, поинтересен стил на игра и поголем човек од плачкото.

Добар виц :)

БТЊ плачковци има во сите спортови ако воопшто си гледал нешто друго освем тенис! тоа се вика емоција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom