Фан Kлуб: Илинден - Велмеј

• Креатор на темата Креатор на темата sm1le
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

sm1le

Sex Machine
Член од
26 јануари 2007
Мислења
62
Поени од реакции
2
Многу јак клуб играт во 3 ( селска лига) па тие со се фаној слободно может коментарче :pos2:

Првпат слушам, да ти кажам право. Дај некои инфо за клубот!

Vlatko_Rusin напиша:
Првпат слушам, да ти кажам право. Дај некои инфо за клубот!

Само знам дека е од Охрид поточно од селото Велмеј:pos2:

Илинден влезе со големи амбиции во втората лига, оваа сезона, којашто штотуку замина, но проблеми со ФФМ, со пари (изгледа) и така да, си отпадна клубот пак во трета лига.

Абе закон клуб се за тепање со судии први се :pos2:

Овие се тие со легедарните резултати од 100:1?

клубов имаше големи амбиции али ги заебаа дебиливе што се во ффм како хари, лазе и кретенот бунгуров

јас напиша:
Овие се тие со легедарните резултати од 100:1?
ne ne se ovie.
Ti mislis za drug klub toj e od selo Velgosti Ohridsko a resultaton ne bese 100: 1 ama bitno vleze vo Ginisova kniga :D

1/16 финале на Куп на Македонија
Илинден-Победа (П)
http://www.ffm.com.mk/mak/vest.asp?id=1677

Е сега овој Илинден што игра со Победа, е клубов за кој е посветена темава, Илинден Велмеј? Кој знае нека каже, плис:)

Deneska Ilinden ja iznenadi Pobeda vo 1/16 finaleto na kupot i ja soflada so 5:4 na penali. Vo regularniot del sredbata zavrsila so 0:0

E vidovte koj e ILINDEMN od VELMEJ - Murgjoski najdobar

Во согласност со останатите модератори, темите кои немаат свои фанови на форумов ке бидат под клуч, причината е очигледна, не се развива никаква дискусија освен билдање на постови со честитки .

Доколку некоја тема е ставена под клуч, а има член кој навива за истиот клуб и сака да постира на истата тогаш слободно нека исконтактира некој од модераторите на темата за Фудбал ( Димитар, Фантом, мене ) преку приватна порака па темата повторно ке биде отворена за дискусија, а до тогаш уште еднаш повторувам, :locked:.

п.с. Дискусија за некои од тимовите може да водите и на соодветните првенства, ништо не губите во случајов . :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom