Секако дека може. Последен таков беше Amour на Ханеке.@Zlatikevichius може Рома да биде номиниран за best picture иако не е на англиски?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секако дека може. Последен таков беше Amour на Ханеке.@Zlatikevichius може Рома да биде номиниран за best picture иако не е на англиски?
Веќе не си во право кога веќе ја лупна оваа глупост. Ако Фреди Меркјури е незначаен, кој е за тебе значаен? Дима Билан?
Или First man и лажната приказна дека слетале на Месечината со кој 2/3 од светот го лажат.
Човек, зошто метастазираш во теми каде имаш 0 познавање, не ми е сфатливо? Секаде те има, ко ПМ10 честичка во ноември си. Дај олади малце, ваљда знаеш нешто, држи си се за тоа. Ако не, има играчница, играј си таму, не ни ги труј темиве.Или First man и лажната приказна дека слетале на Месечината со кој 2/3 од светот го лажат. Такви филмови победуваат.
Кој е Фреди? Што добро направил за човештвото за сите да го сакаат?
Уствари ти ја лупна глупоста со тоа што филмот со Фреди Меркјури е добар филм според тебе.
За мене е значајна Мајка Тереза, за која немам видено филм. А за тебе може се значајне педери, наркомани и тн...
Или First man и лажната приказна дека слетале на Месечината со кој 2/3 од светот го лажат. Такви филмови победуваат.
Кој е Фреди? Што добро направил за човештвото за сите да го сакаат?
Уствари ти ја лупна глупоста со тоа што филмот со Фреди Меркјури е добар филм според тебе.
За мене е значајна Мајка Тереза, за која немам видено филм. А за тебе може се значајне педери, наркомани и тн...
Човек, зошто метастазираш во теми каде имаш 0 познавање, не ми е сфатливо? Секаде те има, ко ПМ10 честичка во ноември си. Дај олади малце, ваљда знаеш нешто, држи си се за тоа. Ако не, има играчница, играј си таму, не ни ги труј темиве.
И не знам зошто воопшто ти реплицирам, ама еве, за последен пат, за да видиш колку не знаеш: ни еден од трите филмови кои ги спомна нема шанси да добие Оскар за најдобар филм. First Man и Bohemian Rhapsody којзнае и дали воопшто ќе бидат номинирани. Што значи, убаво реков, теоријата ти е за во канта.
На пример? Кои?И лани и преклани исто имаше филмови што воопшто не требаше да бидат номинирани и да земат оскар според многумина, но ете земаа.