Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A oти не си се распрашал за ласерски вградени леќи? Има и во Ск, ама подобри резултати и подобра работа вршат во Белград. Јас прашав за мене, ама ми рекоја дека треба да имам најмалце 21 година за да се напрај та операција. Операцијата е околу 10 минути, и е околу 2.000 евра, и докторите сметаат дека со текот на времето видот постепено ќе ти се врати.
samo edno mozham da ti kazham ,na mnogu mal broj lugje uspeal vidot da im se koregira so nosenje na naochari ili lekji ..toa shto nego ,na drugarti mu se pokachil stepenot na diopter ne znachi deka e od lekjite ,nego ednostavno taka mu doshlo vreme od bolesta oko-to shto ja ima ...so mnogu mal procent e potiknuvach lekjata za vloshuvanje na vidot. neli si brcash vo oko ,a fintata e muskulot da go zategnuva da go vezhba a ti povtorno mu praish kontra ,toa zavisi od bolesta na okoto...носам наочари за далеку..страв ми е за леќи зашто двајца мои другари имаа голем проблем
едниот мн.проблеми му правеа,не можеше да гледа
а една другарка,носеше леќи со диоптер,ама и во боја.и поради бојата диоптерот и се зголемил за еден степен..порано мн.сакав да носам леќи,посебно во боја,ама посигурни ми се наочарите,плус сеа има толку убави модели и бои..што е сигурно сигурно си е
Ај кажете од каде ги купувате леќите
Моето лично искуство е доколку сте во можност, пожелно е истовремено да ги имате и обете, бидејќи зависно од ситуацијата очилата и леќите се надополнуваат еден со друг.