Марија Шарапова

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
јас напиша:
Ups sum naprajl greska. Polufinaleto bilo protiv Ivanovic.

Уууууу, па закон меч ќе биде тоа бе! Неизвесно ќе биде! Топ натпревар! Инаку и Ивановиќ е бомбонче, и навистина полна со талент!

Vlatko_Rusin напиша:
Уууууу, па закон меч ќе биде тоа бе! Неизвесно ќе биде! Топ натпревар! Инаку и Ивановиќ е бомбонче, и навистина полна со талент!

Epa masala vo polufinaleto ja otepa kuznjecova. Ama sarapova e jaka pa dobar kje bidi mecot. Mene mi bese strav povekje od henin, kazav malku poloso i odi so nejze :)

Marija Sharapova e definitivno najseksipilna devojka denes! Ova e moj prv (i verojatno posleden) vakov komentar. No shto e ubavo i na Gospod mu e drago...

ааааааа, изгуби Шарапова 6-2, 6-1

Шарапова изгуби од Ивановиќ!

тоа е срцка! Повеќе среќа следниот пат!

Кога губи губи само со некои 6-2;6-1 не знај да изгуби со 6-4ч 7-6 или нешто слично :). Ајде Иванович заслужи да игра во финалето (можи требаше малку поарно да изигра и таму ама то е то), а Маша не знаеше кај се наоѓа. Следен пат појќе. П.С. Кој е следен турнир кај шо ќе игра Вимблдон?

dobra e samo zabusava u zadno vreme za nejze navivam

Шарапова победи во првото коло на Вимблдон:bravo:

Ајде со среќа нека и е. Дај боже и во последното да победи :zlo:

јас напиша:
Еј луѓе sun (британскиот таблоид) организира мис вимблдон. Засега шарапова води 23% пред курникова со 21% па ајде на гласање.

http://www.thesun.co.uk/article/0,,3-2007290033,00.html

Кириленко, Ивановиќ и Курникова се преубави! Ама најубава и најсекси е дефинитивно Шарапова, таа го има мојот ...................... глас.

Да не е Шарапова ќе падне рејтингот на гледаност на тенисот :)

Абе нема да падни рејтингот ене ги и овие трите се јаки шо ги кажа Влатко ама оваа е екстра.

Добро држи до некаде, само џабе ти е колаче ако на него нема шлаг, многу ќе е суво :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom