Цртање

• Креатор на темата Креатор на темата street chic
  • Време на започнување Време на започнување
Цртање за тоа дефинитивно не ме бидува!

Даа ...многу сакам да цртам, и цртам така секој ден...али највеке инспирација ми доаѓа на географија...или историја, ептен ми се нацртани тератките таму... него цртам и по дома (со пастел највеќе...)

Lele mene me biduvalo za grafiti crtanje i pocnav da cram grafiti:vozbud::vozbud:

Обично екстремната досадија која владее на двете математики ми е инспирација :)
Ете два цртежи од мојот не-така богат опус :) Второто човече со чуден завршеток е всушност човек-маде :D

Attachments

• Image033.jpg
    Image033.jpg
    21,9 KB · Прегледи: 69
  • Image034.jpg
    Image034.jpg
    46,3 KB · Прегледи: 67
Edni od moite gluposti.........
cSr2Qp921282-02.jpg
bbJezX965995-02.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Цртање при досада на часови,ја незнам шо ќе правев без него,уште ги чувам тетратките пуни со "lekciite" шо ни ги предаваа од 7 одд до факс...

Attachments

• ork.jpg
    ork.jpg
    76,9 KB · Прегледи: 61
sakam crtanje. porano crtav mnogu povekje za razlika od sega. crtav so moliv ili tehnicko penkalo (ili kako i da se vika, mislam na onie sto pustaat mnogu). Crtav sve i svasta, a sea samo ako mi treba nesto konkretno sto go iam u glava ili eventualno nesto za rabota (ako uleta):)
Mnogu cesto mi doagja zelba da nacrtam nesto, makar i nesto sitno sto posle toa ke go iskrtam celo. Mora da se "ispucam" od vreme na vreme
:)

Секоја им чест на оние кои го сакаат цртањето и кои ги бива за тоа.
Ја сум тотален антиталент, многу го мразам цртањето!

Ех, цртање мака моја.Морам да цртам во школо иако сум најголемиот антиталент што сум го видел.Ама ич не ме бива, шо се вика ни со шестар не знам да цртам.Не ми дариле!:toe:

порано многу сакав цртање и обожавав да цртам.
а сега единствено модели цртам ако имам време, многу го сакам тоа.

Ретко цртам,не дека не ме бива, ама не ми е интересно веќе, порано во основно многу имав мерак на часови коли да цртам. :))

Јас некогаш цртав...но тоа кога имав многу повеќе време за себе.Сега не сум воопшто активен во таа област :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom