Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ima li nekoj sto znae kade vo skopje se prodavaat ripcinja-zivorotki........oti kaj nas vo prodavnicite mnogu slab e izborot........neka pise na pp ili tuka:helou:
До зелен пазар, во висококатницата има гупи. Мислам дека се викаше зоо-хоби.ima li nekoj sto znae kade vo skopje se prodavaat ripcinja-zivorotki........oti kaj nas vo prodavnicite mnogu slab e izborot........neka pise na pp ili tuka:helou:
хахаах на сестра ми и купија 2 рипки пред една недела... и двете умреа... едната па 4 а другата 6 дена... некој знае зошто би можело да биде тоа... ги чувавме во кугла така поголемка и ставивме песок и школки од море извадени... редовно беа хранети и се..![]()
хахаах на сестра ми и купија 2 рипки пред една недела... и двете умреа... едната па 4 а другата 6 дена... некој знае зошто би можело да биде тоа... ги чувавме во кугла така поголемка и ставивме песок и школки од море извадени... редовно беа хранети и се..![]()
Mислам дека смејт, ама пред да ги стајш школките требит да ги попариш (во ногу жешка вода, околу пет минути да речиме) и после мојш да ги стајш.Аман бе. Што не сте се консултирале пред да пикнете било што во куглата?
Не сте требале да ги ставите школките и песокот, не за џабе се продаваат по пет шопови специјални треви и украси. Нормално дека ќе им сметаат на рибите морскиве.
Mислам дека смејт, ама пред да ги стајш школките требит да ги попариш (во ногу жешка вода, околу пет минути да речиме) и после мојш да ги стајш.
Така ми рекоја овде, така и напрајв и нишо не им беше на рибине.