- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.687
- Поени од реакции
- 4.169
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се извинувам ако те навредив, ама зборам од мое лично искуство и за луѓето што се запишаа на Финки, Феит, Машински а стојам во многу добри односи со нив. Самите ми имаат кажувано за тие работи. Инаку, значително помал број ученици од Карев се со слични резултати, ко да речеме Орце и РЈК. ПС: Најдобрата моја другарка заврши таму исто ко и мн близок другар што го знам од 2 години. Преку нив се запознав со пола Карев.Завршив во Карев пред 4,5 години и сакаш да кажеш дека сум наркоман? Како си даваш за право да коментираш за други школи? Можеш да коментираш за своето , а не да даваш лажна слика за другите средни.
Карев јас кога учев беше многу строго ( со исклучоци на некои професори кои низ шала и смеа поминувавме ) , имав другар кој од Ѓорги се префрли во Карев со цел полесно да поминел ама се заеба јако , во Ѓорги бил 5,00 на крај , а во Карев со неколку 4ки завршуваше и математика 2ка . Потоа се каеше што се префрлил. Сега слушнав дека Горица е повторно директорка , она беше директорка и пред 10 години и доста добар рејтинг држеше за школото и се надевам ќе го одржи тоа. Доколку на некој му треба мислење /совет околу некој професор од Никола Карев слободно нека ми пише . А за тој погоре што мисли дека децата од Карев имале тешкотии на факултет , завршувам втор факултет моментално , благодарение на праксата за учење што ја добив во Карев долги непроспиени средношколски ноќи.
И јас исто. Се гледа кој го бива, а кој не. Колку само никакви има со диплома, а пишал на CV дека има завршено информатика, а искуство келнер и шанкер на базен. И тој да е пред некој со средно кој завршено курсеви, собрано некакво искуство и еден куп апликации направено...Искрено јас да сум работодавец повеќе ќе гледам што има друго во сиви него ли факултет, зошто знам какви се не луѓе завршиле факултет.