Реалити „Задруга“

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Мики иде кучиии:pos: Тешка будала кој изгради кариера и живее од реалити шоуа веќе 10 години ......Само легенди се само маваат у глава.

Мики иде кучиии:pos: Тешка будала кој изгради кариера и живее од реалити шоуа веќе 10 години ......Само легенди се само маваат у глава.

Го замразив овој. Многу се прави дека е силен.

Имам една тетка, која го следи овој шунд, ќе си ја најде по коментари на фб за серијалов, така ги има простудирано ликовите,секој ден им лепи по некој коментар и морални критики на онаа бескорисна раја на тв. Сакам да кажам, со далјинското ќе одберам што да гледам, ама роднините ти се рандом.

Нека заврши и никогаш веќе нека не почне.

NAJVEKE MI SE DOPAGJA VO OVA SOU KRISTIJAN GOLUBOVIC SMETAM DEKA E MNOGU SILEN,DEKA E HRABAR,MAFIJAS I VERUVAM KAKO JAS TAKA I SITE VIE DEKA E NAJDOBAR,NAJPRAVICEN SEKOGAS E SMESEN I INTERESEN SO NEGOVITE AKCIONI PRIKAZNI SE NADEVAM DEKA KE JA ZEME GLAVNATA NAGRADA NAVIVAM ZA NEGO.
KIKI NI TE VOLIMO MAKEDONCI/

Задруга почнав да пратам од пред неколку месеци.
Почнав сасвим случајно.
Идам сваки втори ден кај татко ми на ручек.
Кај него секогаш идеше Задруга на ТВ.
Дома имам ТВ, ама го користам само за твич, Џаст Талкинг категорија, да гледам цицки.
Или да гледам СтарТрек: Некст Генерација.
А дека имам и добро озвучење.

Читав дека уште наредна сезона ќе имало и толку ќе прекинат со Задруга. После нешто ново ќе смислел Митровиќ газдата на Pink.

Читав дека уште наредна сезона ќе имало и толку ќе прекинат со Задруга. После нешто ново ќе смислел Митровиќ газдата на Pink.
Сеа е 2023 .... Уште ја даваат ...

И тоа со претплата :pos:

Жељко газдава на Пинк бил во Задруга и ги замолил преиодов да се воздржат учесниците од расправии, навреди.. дека нема да ги толерирал таквите работи. Некаде пред крај сезона било и им кажал дека можеби наредна сезона Задруга нема веќе да има и ако се продолжи со ријалити програм ќе размислеле тоа да биде нешто изменет концепт од ова.

Имаше и видео на Јутјуб од ова.

Сепак последниот конечен збор од Вучиќ е Pink да прекине со емитување на Задруга. Жељко секако мора да го послуша и за 10 дена ќе завршува Задруга.

Го излажаја народот . Какво укинување на ријалитиво еве нова сезона со ново име. Божем имево беше проблемот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom