Дали ве „фатиле“ додека мастурбирате/водите љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Живеам со сестра ми, која што пола ден поминува на работа така да неам проблеми. Али се случува мајки ми да дојде онака на посета ненајавено, добро што заклучувам влезната два пати така да ја слушам тоа бравата р'ѓосана кога сака да влезе и иам време. На таа жена мора клучот да и се одземе, напаст е, не само за дркање него и кога сум со девојка, невидено лош тајминг има.

Иначе еднаш ко мал скоро ме фатија. Ко шо отварам мајка ми врата ја скокам и влечам панталони и гаќи нагоре. Оваа збунета ми вика шо праиш и ја праам тужна фаца и се вадам на една алергија што ја имав тогаш, пошто стварно беф исфрлен на нозете, демек ме чешале нозете многу и ми поверува. :D:pos2:

А онаа урбана легенда која се ширеше, за оној кој татко му го фатил како го бута во парно? Па почнал да го мава, овој не можел да се одвои..
ех младост и глупи прикаски ко спомени.

Мене ме издадоа другарите,а таман ја замислував комшиката!Место неа се појави мајка ми со сукалото и The rest is History!
Ама им вратив на тие,потоа дркав само замислувајќи ги нивните мајки голи(бљак)кога ќе ми текне:uvo:

do sega me nemaat na4ekano vo momentite na vozviesenie :) se nadevam taka i ke ostane ..

Како гледам порнич само еднашка а во дркање не за срека слухот уште ми служи хаха

-=}{VLATCHE}{=- напиша:
Never did, never will ! :nenene:
Имам многу добар слух :drk:

Koj машки орган е најразвиен после 12?
УВОТО!!!:drk::drk:

Не за среќа,секад си ја заклучувам врата кога сакам да се фатам за работа и после ке си ја отклучам

Dimitri напиша:
Живеам со сестра ми, која што пола ден поминува на работа така да неам проблеми. Али се случува мајки ми да дојде онака на посета ненајавено, добро што заклучувам влезната два пати така да ја слушам тоа бравата р'ѓосана кога сака да влезе и иам време. На таа жена мора клучот да и се одземе, напаст е, не само за дркање него и кога сум со девојка, невидено лош тајминг има.

Иначе еднаш ко мал скоро ме фатија. Ко шо отварам мајка ми врата ја скокам и влечам панталони и гаќи нагоре. Оваа збунета ми вика шо праиш и ја праам тужна фаца и се вадам на една алергија што ја имав тогаш, пошто стварно беф исфрлен на нозете, демек ме чешале нозете многу и ми поверува. :D:pos2:

ООООООООООО да сиииииигурно ти поверувала :)

Ако бе нека нека си мисли дека му поверувала:pos2::pos2::pos2:

Mene ne mi se ima sluceno ama cesto vleguvaat bez da tropnat mn me nerviraat taka,a inace imav eden son kako majka mi vleguva i me faka
lele nemozev da zaspijam mislejki dali bese vistina ili ne :uvo::kesa:

Ѕвер напиша:
Со алатот у рака на лице место не ме фатиле, али имало многу ситуации каде домашните биле блиску до откривање на моите дејствувања пред компјутерот, пред телевизорот, во ВЦ или во соба :drk:

Буквално истото важи и за мене.:icon_lol: Само шо собата секад ми е заклучена без разлика дали спијам, дали учам или :drk::icon_mrgr

:drk:me fati bratmi 2 pati koga bev 12.13 godini sega ne premnogu sum:kesa: iskusenza tie raboti:drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom