Исчезнати лица

• Креатор на темата Креатор на темата apmkd
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Што е со глупостиве што ги збори овој? МВР го криела убиството на Вања? Безбедносните органи на "северџанска" прикривале? А таткото бил умешан?
Колку глупости изнатреска не ми се верува, МВР по ескпресно нема работено и искрено сум изненаден што го најдоа девојчево, буквално ги искористиле сите ресурси како што кажаа.

Го пуштив Миленко од линкот погоре, кажа дека таткото на девојчето и Палчо го организирале киднапирањето за да изнудат пари од дедо му (таткото на жената) :eek:

Ова умоболно суштество не треба да се верува.

Го пуштив Миленко од линкот погоре, кажа дека таткото на девојчето и Палчо го организирале киднапирањето за да изнудат пари од дедо му (таткото на жената) :eek:
Тоа објаснува зошто таткото никаде го немаше.
Ништо чудно и во притвор да ти бил.

Ова умоболно суштество не треба да се верува.
Се слагам ама ако е точно и ова упм.
Ќе си пропеат сите у полиција шо како било.

Што е со глупостиве што ги збори овој? МВР го криела убиството на Вања? Безбедносните органи на "северџанска" прикривале? А таткото бил умешан?
Колку глупости изнатреска не ми се верува, МВР по ескпресно нема работено и искрено сум изненаден што го најдоа девојчево, буквално ги искористиле сите ресурси како што кажаа.
Слушни од почеток,дедото на Вања на мајката татко бил богат влав,таткото и Палчо се здружиле да го ограбата итн.

баш ме занима дали првоосомничениот кој избегал за Турска е еден од двајцата кои се пуштени, по првичното приведување

Абе на Миленко последен би му верувал. Почнува со ,, Ова се инфомрациите кои јас ги имам, можно е да не се точни,,. Па ако мислиш дека можно е да не се точни што ги шириш.

Дај бе не кур постирајте бљувотини од гомна како Миленко, Латас и остала багра политички полтрони. Како печурки после дожд никнаа вечерва и ќе ја користат ситуацијава да билдаат политички поени. Стоки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom