возење туѓо возило.

Дечки какви се закониве околу возење туѓо возило низ град?
Поточно се работи за скутер, кој е на брат ми.
Е сега пример во сообраќајна пишува Стојко Стојков , а скутерчето го вози лице Ристе Стојков.
Како се однесуваат цајканиве на ова?
 
Ајде бе цела фамилија ја отреска за еден скутер, земи оправи се малку :D се шалам, не прават никаков проблем во чија сопственост е возилото ако личните документи ти се уредни.
 

OMG!!

Пилот
Ајде бе цела фамилија ја отреска за еден скутер, земи оправи се малку :D се шалам, не прават никаков проблем во чија сопственост е возилото ако личните документи ти се уредни.
Мислам дека треба полномоштво.
 
Дечки какви се закониве околу возење туѓо возило низ град?
Поточно се работи за скутер, кој е на брат ми.
Е сега пример во сообраќајна пишува Стојко Стојков , а скутерчето го вози лице Ристе Стојков.
Како се однесуваат цајканиве на ова?
Не прават проблем, а смеат ако сакаат.
Инаку полномошното напишете го дома, оди на нотар за 150 денари заверка ќе го имаш ако сакаш да бидиш целосно прав пред законот.
 
На врв