Што правите кога се чувствувате осамени?

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Јадам слатко од смокви додека не ми се слоши и слушам ова:
(варијации на тема осаменост имам)

Вергилиј

Развртник
Член од
12 јануари 2012
Мислења
65
Поени од реакции
40
Си го маам непцево додека не ме здоболи, знам и на друг го боли :D

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Глеам да си најдам некоје фино музиче шо ќе ме расположи, си барам луѓе да ми праат муабет Хаха
И обично коа се осеќам така осамено, тажно, ми доаѓа инспирација па и можам да напишам нешто... Али ретко ми се дешава да се осеќам така осамено :)

Член од
15 јануари 2012
Мислења
652
Поени од реакции
192
Епа знам де, ама и ако си осамен можеш да ги правиш горенаведените работи за да не се чувствуваш осамено.
Abe daj Boze da ne si se cuvstvuval nikogas taka osameno. Mene mi se slucuvalo na moj rodenden da ima zurka, 30 luge, a ja ko da sum Pale sam na svetot...

D

Deleted member 55587

Гостин
crtam,citam kniga(ako iam nekoja pri raka)si gi slusam omilenite pesni,pusam cigara i gledam vo prazno ili ednostavno lezam i razmisluvam za se...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Си пуштам рапче,нешто олд скул и одма сум ко нов :))

Ра па пау !

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.650
Поени од реакции
35.231
Кога сум осамена слушам Scorpions :свиркам:

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Ги гледам сите серии што си ги следам (ако ми имаат искочено новите епизоди)......Ја слушам Adele (знам ме дотепува, ама само така ја израмнувам фрекфенцијата на чувствата) и по неколку саати поминати така секогаш гледам да искочам да пешачам или трчам и да си ги средам мислите како што треба.....

/МIRЧ3_МкД\

Временски патник
Член од
7 март 2012
Мислења
380
Поени од реакции
102
Хмм осамен .. повеќе би рекол кога ми е здодевно.

Ништо посебно , јадам , гледам филм , билдам мислења на форум, читам книга , а кога е убаво времето спортувам. Ете ..

CUCULIGA

Баксуз
Член од
12 август 2012
Мислења
84
Поени од реакции
53
Ретко се чувствувам осамена. Убаво ми е многу со самата себе, и секогаш си наоѓам што да правам.

Kajgana Shop

На врв Bottom