Што подразбирате под "Social club"?

Член од
7 февруари 2023
Мислења
1
Поени од реакции
0
Што мислите за членување во клуб кој нуди друштвени активности, патувања и едукативни настани?
 

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.429
Поени од реакции
4.260
Што мислите за членување во клуб кој нуди друштвени активности, патувања и едукативни настани?
...
Темата ти се вика социјален клуб. За мене( чоек од култура И од некултура)...тоа е многу широк поим
-место каде што богаташи се собираат. И тоа од
тип а) педерастични господа(50 години) конзумираат виски, сите или средно богати или интелектуалци, преферабилно сите имаат токмена брада
тип б) клуб каде што постари и побогати(мажи и жени) се собираат и играат голф, трачараат, пиат шампањ , јават коњи и што не
-мафијашка завера, место каде што организираат договори, најчесто или во ресторан или во стриптиз клуб
-секта(самобојаснувачки) или култ
-збир на свигнери каде што имаат оргии
-збир на бубалици( и тоа мислам ептен бубалици, програмери со акни и цвикери и дрндаат за воркрафт или ДнД или нешто слично, идат на конвенции и такви гомнарии)
-збир на наркомани кои конзумираат опијати(најчесто трава).
-група за трач
-некои тајно општество, што позајмува повеќе елементи од претходно наведеното.
 

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
9.386
Поени од реакции
22.931
Што мислите за членување во клуб кој нуди друштвени активности, патувања и едукативни настани?
На форумов можеш да видиш во ФК Јувентус. Сега скоро за некој ден ќе организираат патување во Италија и обиколка низ локални затвори. Ќе ги разгледуваат условите секој затвор што ги нуди и ќе гласаат на крај кој е најлуксузен.
 
Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.363
Поени од реакции
5.107
...
Темата ти се вика социјален клуб. За мене( чоек од култура И од некултура)...тоа е многу широк поим
-место каде што богаташи се собираат. И тоа од
тип а) педерастични господа(50 години) конзумираат виски, сите или средно богати или интелектуалци, преферабилно сите имаат токмена брада
тип б) клуб каде што постари и побогати(мажи и жени) се собираат и играат голф, трачараат, пиат шампањ , јават коњи и што не
-мафијашка завера, место каде што организираат договори, најчесто или во ресторан или во стриптиз клуб
-секта(самобојаснувачки) или култ
-збир на свигнери каде што имаат оргии
-збир на бубалици( и тоа мислам ептен бубалици, програмери со акни и цвикери и дрндаат за воркрафт или ДнД или нешто слично, идат на конвенции и такви гомнарии)
-збир на наркомани кои конзумираат опијати(најчесто трава).
-група за трач
-некои тајно општество, што позајмува повеќе елементи од претходно наведеното.
Аееее а овие не ги спомна...


Ловечки клуб - Збир на пропалици и пијаници кои киснат по дождој акајќи в планина за да утепаат некое животинче кое ќе го обесат на хаубата од Лада Нива и ќе го вртат низ град свирејќи ко да го утепале Предатор или Годзила. За после да отидат дома, на жеништето да и ги плеснат смрдените алишта и да и речи "На мори овие да ми ги испериш, а ја се сега ќе одам да пијам! и ќе се закопаат в социјалниот клуб звани Кафана да си ги мерат куревите до 1 сабајле дур се напраат ѓезве.
HUNTING SOCIAL CLUB.jpgCar club - Збир на пропалици и дечишта од дисфункционални фамилии кои после 2год работење келнерај животно достигнуче им е купување BMW од 1000€ под кое киснат 24/7 и инвестираат сите преостанати пари кои нема да ги потрошат в кладилница и на апарати. Курчење со кубикажи, тјунинзи и разно разни тракатанци по евенти каде смрди на дизел, изгорена гума, ждриганици од пиво и потојна.
CAR SOSIAL CLUB.jpg
 
Член од
29 јуни 2014
Мислења
23.920
Поени од реакции
39.417
Аееее а овие не ги спомна...


Ловечки клуб - Збир на пропалици и пијаници кои киснат по дождој акајќи в планина за да утепаат некое животинче кое ќе го обесат на хаубата од Лада Нива и ќе го вртат низ град свирејќи ко да го утепале Предатор или Годзила. За после да отидат дома, на жеништето да и ги плеснат смрдените алишта и да и речи "На мори овие да ми ги испериш, а ја се сега ќе одам да пијам! и ќе се закопаат в социјалниот клуб звани Кафана да си ги мерат куревите до 1 сабајле дур се напраат ѓезве.
Прегледај го приврзокот 366384Car club - Збир на пропалици и дечишта од дисфункционални фамилии кои после 2год работење келнерај животно достигнуче им е купување BMW од 1000€ под кое киснат 24/7 и инвестираат сите преостанати пари кои нема да ги потрошат в кладилница и на апарати. Курчење со кубикажи, тјунинзи и разно разни тракатанци по евенти каде смрди на дизел, изгорена гума, ждриганици од пиво и потојна.
Прегледај го приврзокот 366385
и што има лошо во овие работи? Треба да укинеме сега лов, или луѓе што сакаат коли да не се дружат?
 
Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.050
Поени од реакции
2.594
Аееее а овие не ги спомна...


Ловечки клуб - Збир на пропалици и пијаници кои киснат по дождој акајќи в планина за да утепаат некое животинче кое ќе го обесат на хаубата од Лада Нива и ќе го вртат низ град свирејќи ко да го утепале Предатор или Годзила. За после да отидат дома, на жеништето да и ги плеснат смрдените алишта и да и речи "На мори овие да ми ги испериш, а ја се сега ќе одам да пијам! и ќе се закопаат в социјалниот клуб звани Кафана да си ги мерат куревите до 1 сабајле дур се напраат ѓезве.
Прегледај го приврзокот 366384Car club - Збир на пропалици и дечишта од дисфункционални фамилии кои после 2год работење келнерај животно достигнуче им е купување BMW од 1000€ под кое киснат 24/7 и инвестираат сите преостанати пари кои нема да ги потрошат в кладилница и на апарати. Курчење со кубикажи, тјунинзи и разно разни тракатанци по евенти каде смрди на дизел, изгорена гума, ждриганици од пиво и потојна.
Прегледај го приврзокот 366385
Сериозно ги спореди ловциве со дечиштата од кар клубовиве ? Првите се сериозни луѓе, ловството е еден вид спорт шетаат спортуваат. Ловат дивеч кој често прави штета на земјоделци, дури и на економијата може да предизвика штета пример со свинскава чума и сл. Додај тука и дека секогаш имаш спремни луѓе што знаат да ракуваат со оружје што е плус во некои ситуации како конфликти/војни, и ја познаваат одлично околината па може да помогнат при разни ситуации
 

Kajgana Shop

На врв Bottom