Hahaha , malkku pogresno prasanje ---> nevinost - vo prava smilsa na zborot imaat samo devojki
...Na primer jas - MASKO --- imam 29 godini - i se sto sum imal dosega ne go racunam za SEKS
... - ZASTO??? -- Bidejki - prviot pat bese so prostitutka pred mtv na 13 godini - vo zima - otkako masturbirav 2 pati toj den - sepak imav erekcija - ama nisto ne ni osetiv
, Vtor i posleden pat - bese dodeka rabotev na brod - so devojka od Thailand - Samo sto pocnavme - posle 2 minuti - dojde cimerot - prekinavme - i posle 2 dena i napravija transfer na drug brod - MOJATA ZIVOTNA KARMA - -- E IZGLEDA DA NEMAM Vistinski Seks pred 30 Godini - sreken bi bil i do 33 ako imam seks, Ne sum ni grd , ni glup, iako sum ednostavno premnogu mladolik - na 29 uste mislat luge deka sum pod 20 - i edinstveni devojki koi bea i se
zainteresiarani za mene bile - maksimum 17 godini vozrast - Iskreno - e najveke moja vina i priroda - prvo sto ne izleguvam , vtoro se plasam od odbivanje- ( rejections ) i treto e mojot specificen vkus za devojki --- mora da bide za moj vkus ubava - isto i slaba - JAS SUM 1.66 cm visok i 55kg tezok - i koincidentno - poslabi devojki od mene me privlekuvaat - edinstveno ekstra sto sakam kaj devojka e - PAMET
- I KOSA NA GLAVA !!! - se ostanato moze da bide pomalku i kompaktno - se razbira - psihologija - inteligentna , verna, pozitivna , so dobra dusa --- Prrvoto nesto sto go zabelezuvam kaj devojka - se nejzinite oci - vednas posle e teloto - Ocite mnogu mozat da mi kazat za nea - i obicno mi e dovolno da imam 1 minuta so nea za da imam nekoja pretstava - kolku i dali bi mi se dopagala... Sekogas sum sakal i samo random seks so ubava devojka , namesto da masturbiram , ama toa dosega barem ne mi se slucilo - Otkako znam za sebe - jas zamisluvav i sum vo potraga po edna devojka - vistinskata za mene
, i bas poradi toa - i gorenavedenite raboti - pa i losata karma- koga imav 17 godini - rekov ne za vrska so togas mislam 14 godisna devojka ? - ama ne me prasa direktno tuku preku prijatel - mozebi ke dadev sansa - OD togas mislam deka me sledi taa losa karma - i zatoa nemam ni iskustvo vo seks , ni opsto so devojki - iako prebrzo ucam , imam mnogu procitano , me privlekuva inteligencija - i bi mozel da bidam i samo prijatel so devojka koja mi se dopaga - ama ni tolku ne sum uspeal vo zivotov - Bev zaljuben 2 pati - i ne bea zainteresirani za mene tie devojki... Imam nekoja cudna povrzanost so brojot 3 - i si rekov: 3 pat koga ke resam da go dadam srceto na devojka - ednostavno mora da bide vistinskata
... Mozebi vo momentov nemam mnogu da i ponudam ama rabotam na toa - , razocaran od nedostatok na vrski , seks i ednostavno - devojki vo mojot zivot - nemam pricina da se podobruvam i slicno - siguren sum deka da ja najdev uste pred 10 godini - denes - ke ja sakav i poveke od togas , ( ne lazam devojki za da gi iskoristam - imav priliki za seks - ama ne lazev - mnogu prijateli - me narekoa idiot bas poradi toa ama mene mi e vo priroda ) , isto - ako ne se smetam sebesi dovolno dobar za nea - najverojatno nema ni da i prijdam , ama rekov - ako dobijam sansa , - postojano ke se podobruvam i sekoj den ke go ziveam za nea kolku i za mene - sto znaci - ke sakam svetot da i go dadam - Idealna vrska za mene e kade sto dvajcata stanuvame 1 - megu sebe i so Univerzumot
... - P.S - Osven Seks - ne sum zainteresiran za materijalni devojki - znaete - tie 90% plus - minimum vo cel svet
--- Eve go mojot facebook - i nema potreba da povtoruvate toa sto go rekov tuka - tamu - zasto toa e mojot vistinski profil so moite prijateli , rodnini , ednostavno tuka napisav raboti koi ne gi znaat ni moite najbliski prijateli ... Sakam prvo da veruvam na luge - iako i otkako - sum imal mnogu losi iskustva so toa - i mi se ima vrakano negativno
https://www.facebook.com/arsovski86 - Roden na 26 mart , 1986 vo 9:40pm Vo Skopje