- Член од
- 16 декември 2012
- Мислења
- 2.710
- Поени од реакции
- 6.845
За твојот коментар се смеам, не за тоа што си спремила
За твојот коментар се смеам, не за тоа што си спремила
saute french beans/grilled bacon asparagus/honey glazed baby carrotsutre imam beefsteak, povtorno e mojot red za gotevenje pa se mislam so koj garnir da go serviram? edino znam sosot od kapinki mi e spremen najbitnata svar.
Chef, daj kazi ako znaes so sto e dobro da napolnam purple sweet potato?saute french beans/grilled bacon asparagus/honey glazed baby carrots
thnx @chef_cook ke go serviram so pire od morkov, inace go serviram so rukola i so mlad kompir vo puter i spanak ama toa veke mi e zdosadeno.saute french beans/grilled bacon asparagus/honey glazed baby carrots
Ако сакаш хелти,и фенси,пробај со гвакамоле или хумус))) или побарај на нет рецепт onion chutney.Иначе со се може да го полниш,ја со разни салати,пилешка,руска,порано го пукав по бродоине )))) со чедар и пржена сланина најбоље ))))Chef, daj kazi ako znaes so sto e dobro da napolnam purple sweet potato?
Го печам и ми е многу убав со лук и оригано, сакам полнет да пробам.
то по далматински )))))inace go serviram so rukola i so mlad kompir vo puter i spanak
Што вреди што знам, кога не сум го пробал. Како си го спремил, се смее. Ќе го мислам деновиве.Прегледај го приврзокот 258820
Фидджин или Осетински пирог,со овчо.
Национално јадење од Осетија,една од Руските републики на Кавказот.
@gurman2 најверојатно знае! ))))
Каква е ненаситна, уште тоа ѝ фали! Душава ќе ми излезе после.ќе добиеш ефект на афродизијак ))))
Баш,прееска,ме убедуваа,да праам у Скопје,кавказка/средно азиска кујна,со тандир,со казан,со мангал со се.Би било убаво,сосем нов концепт ма балкан.Ама не ми се нервира,у Скопјено )))Што вреди што знам, кога не сум го пробал. Како си го спремил, се смее. Ќе го мислам деновиве.
Инаку, сега сум преокупиран со Тандир
Баш,прееска,ме убедуваа,да праам у Скопје,кавказка/средно азиска кујна,со тандир,со казан,со мангал со се.Би било убаво,сосем нов концепт ма балкан.Ама не ми се нервира,у Скопјено )))Што вреди што знам, кога не сум го пробал. Како си го спремил, се смее. Ќе го мислам деновиве.
Инаку, сега сум преокупиран со Тандир
вие си знаете )))Каква е ненаситна, уште тоа ѝ фали! Душава ќе ми излезе после.
Нервози не ти гинатБаш,прееска,ме убедуваа,да праам у Скопје,кавказка/средно азиска кујна,со тандир,со казан,со мангал со се.Би било убаво,сосем нов концепт ма балкан.Ама не ми се нервира,у Скопјено )))