Што готвите во моментов?

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.294
Поени од реакции
13.156
Аха , освен вотка и белуга икра што друго руско вреди да се користи ..:D
И тоа шо викаш,нема.Али сва среќа,има многу бугарско,вредно и препознатливо.
 

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.173
Поени од реакции
2.112
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.909
Поени од реакции
41.872
Како е печено? колку време и на што?
Најобично печење, се премачкува со сенф и маслиново масло и се става да стои во маринада од бело вино, рузмарин, лук.

Во тава во рерна е печено, во неа се става и маринадата и малку вода прво еден саат со фолија одозгора, а после уште еден саат без неа.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom