Што готвите во моментов?

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.502
Поени од реакции
14.677
Член од
5 март 2011
Мислења
841
Поени од реакции
824
Член од
5 март 2011
Мислења
841
Поени од реакции
824
Олденбург.
Мене ми иде. Се топи, а останува во бурекот.
Аха пошто Гаудата е оригинал Холандски рецепт единствено во Македонија го правиме тројца мајстори (затоа прашав која млекара) моментално сме двајца и јас неја ја доживувам како мезе ни најмалку не за со леб зборам за оригиналната Гауда со зачини или класик пошто мн мала количина премногу заситува и вкусот за да го осетиш и да уживаш во неа само на тој начин можеш како мезе со малку пршута кулен ситно насецкана на коцки... Уште еднаш сакам да кажам значи работена на оригинал машина увезена од Холандија мајстори дирекно од таму дојдени и обучувани овдешни работници... Да не ја тупам не е темата за Гауда...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom