Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
Заебете цигари, винсонот 90 денара ги напраија.
Се мислам да ги откажам скроз или да се вратам да си ролам тутун.

Член од
1 август 2015
Мислења
3
Поени од реакции
2
веќе не пушам од 5 месеци. не пушете, ужасно е .Како ги запреш разбираш колку лошо е дека си пушел.

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
лошо е јебига ама такви сме возиме на пороци и трошиме за џабе пари јебига ..

Член од
12 декември 2009
Мислења
161
Поени од реакции
69
Имам стари цигари марлборо бели и црвени по неколку штеки. Колку би вределе да би се продаделе ? По која цена ?

Член од
25 ноември 2014
Мислења
5
Поени од реакции
1
Бос меко како што сум искусил а и други го потврдиле тоа е дека се цигари кои создаваат најмногу шлајмови,а иначе јас пушев West Silver 1година и сега Winston blue 6 месеци.Толку и време сум пушач.

Roronoa

Македонец
Член од
20 декември 2014
Мислења
85
Поени од реакции
111
Винстон плаво и 100's пушам, али тоа со ценава шо се покачува нон стоп е стварно лоша работаа...

Dimitar :)

SA-MP lover
Член од
29 јануари 2015
Мислења
160
Поени од реакции
33
Зарем не сваќате дека од тие цигари можете да умрете бе а?

не пушам никакви

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Имат 2-3 месеци, цепам родео тврдо/меко. Не од немаштија, туку ептен почнав да кашлам сабајлечки, иначе си фурам Винстон Блу ко ќе сакам да се освежам :)

Член од
18 јуни 2015
Мислења
6
Поени од реакции
1
Првата запалена цигара ми беше Родео и до ден денес си останав на Родео (цели 9 години)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.645
Поени од реакции
22.719
Ги менувам нон-стоп, ретко се случува 2-3 кутии по ред иста марка цигари да купам. Пушам една година, почнав со Родео меко/тврдо :D после некое време се задржав на Родео Голд, па пушев Ронхил Голд, па Вест Силвер.
Е моментално, веќе подолго време(месец ипол, ебате долгото време) пушам West Compact Black.

Член од
14 јануари 2014
Мислења
76
Поени од реакции
41
Почнав со Родео, многу нормално пошо бев прва година и моите ми пуштаа по пеевче. Сега моментално пушам Честерфилд плаво или така поретко Малборо голд (коа има нешо журка ово оно). Измеѓу Родео и Честерфилд имам пушено Винстон плаво, Монте Карло али многу краток период.

А да, коа немам пушам онакви цигари какви шо земал татко ми.

Член од
1 мај 2015
Мислења
477
Поени од реакции
657
Pocnav od 4-5 godini kakvi ke najdev vo pepelnikot gi dopusuvav i babami mi davase po nekoe dimce od boss, pa potoa od 4 odelenie filter 57 pa potoa rodeo vo serdno najcesto west, na fakultet lucky strike, camel i mnogu malku marlboro kako i razni drugi cigari i puri se dodeka ne se zapocnav so Davidoff gold veke dve godini, kvaliteteten tutun kako i filter vo sporedba so site ostanati brendovi Davidoff e mnogu po kvaliteten.

Kajgana Shop

На врв Bottom