Imash dobar vkus za filmoviodvaj cekam nekoj horor pri raka da mi doe! Adrenalin se pokacuva, srce ti lupa, neizvesno e... :icon_cool ama najmnogu gi sakam onie realisticnite horori, vo koi ubiecot e od krv i meso
najomilen od site: The Scream Trilogy
potoa:
I know what you did last summer
I still know what you did last summer
Urban Legends
Urban Legends 2
Friday the 13th
Halloween
Nightmare on Elm Street
Scary Movie
Rimejkot e beter sranje i razocaruvanjeCabin fever 2002 - tesko sranje.
Го имам гледано бе, и тоа на ЕДО тв@Scirea
си го гледал или страв ти е од ехорцисм
gabieva’s friends who have watched The Exorcism of Emily Rose
gabieva’s friends who have watched The Exorcism of Emily Roseletterboxd.com
Нема да се налутиш ако пишам дека е еден од поглупите филмови што сум ги гледал, а и нема зошто - секој со својот вкус. Не осетив микрограм хорор у мене, тотално рамнодушно го изгледав. Единствен светол момент саундтракот од Металика. Стварно сакав добар хорор филм да глеам вечерва.
Добар!
Какво лутење. Мене ми легна онака баш ок. Можеби и тоа што ме потсети на еден од омилените раскази, особено тоа делот со сликата. Не ми беше нешто Wow туку онака ок хорор.Нема да се налутиш ако пишам дека е еден од поглупите филмови што сум ги гледал, а и нема зошто - секој со својот вкус. Не осетив микрограм хорор у мене, тотално рамнодушно го изгледав. Единствен светол момент саундтракот од Металика. Стварно сакав добар хорор филм да глеам вечерва.
Јас се разочарав, очекував нешто подобро. Не знам зошто толкава фама околу филмов. Освен што беше морбиден, беше крајно бесмислен.Hm, nisto posebno impresioniran od Midsommar, nitu bi go klasificiral kako horor, mozebi psiholoska drama. Bizarnite obicai i rituali barem kaj mene ne asociraa na horor. Glumata potprosecna, muzika i scenografija vrvna. Nikako ne bi go sporeduval so Hereditary.
Највеќе заради претходниот филм на режисерот.Не знам зошто толкава фама околу филмов.
И тој ми е на листа.Највеќе заради претходниот филм на режисерот.