Хомосексуални бракови во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 декември 2011
Мислења
448
Поени од реакции
278
Геј тероризам! :pos:

Ова е ново, не сум го чул до сега, ме пресмеа, алал да ти е! :vozbud:
Не е тоа терор со твојот маж-жена (или како во гејски термин тоа оди) да посвоиш дете кое притоа е земено на воздраст помала од онаа на пубертет и правилно перцепирање за тоа како ислкучиво е можно по природен пат човештовото се размножува??

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Не е тоа терор со твојот маж-жена (или како во гејски термин тоа оди) да посвоиш дете кое притоа е земено на воздраст помала од онаа на пубертет и правилно перцепирање за тоа како ислкучиво е можно по природен пат човештовото се размножува??

Демек нема да научи како се размножува човештвото? За правилно/неправилно, пери мозок на твоето дете. Со тоа правилно/неправилно, ене зошто тие што не можат да зачнат деца, им е срам да побараат помош. Од фацки како тебе, кои проповедаат како е правилно размножувањето на луѓето а како не е.

Да, не е терор, сума сумарум. Имаш многу јалова слика за тоа што е терор, изгледа не си го осетил на своја кожа. Experience before you preach.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.704
Поени од реакции
34.245
Чекај, се смееш на терор? Да цитирам деца терористи во ресторани?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.704
Поени од реакции
34.245
Се смеам на геј тероризам, slowpoke.

Па исти кур де. И јас се смеев на деца терористи. Колку што детскиот џган те тероризира тебе, така сите пропаганди, паради и либерални протести ги смета некој за тероризам.
Нејсе, фино е што цитираш тролови, лесно се изнудува поента од нив. Прв си глупост да цитираш во темава.. а мене ме игнорираш. :(

Готов бев јас, скоро убеден.. како и што впрочем бев, пред либералниот замав на поддржувачи не зема замав.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.704
Поени од реакции
34.245
Демек ти не си трол?

Орк да не си? :D

Ех шкорпи, уште колку млеко треба да пиеш.. Чекај, ова звучи лошо. :cautious:

Има разлика од трол, и успешен трол. Секој може да тропа глупости, а види ме мене, види го мислењето што го цитирам. Еден, може да го пријавам за офтопик и спам и глупости со аргумент дека темата се претвара во кашапопара и привлекува само луѓе како карлович од поназад а шкорпи со истите си го лади и нема веќе дискусија т.е исцрпена е и да се затвори. Второ, истотака офтопик и од претерување да добиеш бан од тема, а без активен хомосексуалец сама по себе ќе се затвори. За твое добро припази. :) И играј си со мене, не изгледа офтопик, и изгледа како да знам да аргументирам.

Ајде од почеток..

1. Кога си бил дискриминиран ти поради сексуалната ориентација?
2. За што се залагаш ти? Планираш да се мажиш? Или сакаш само да ја имаш опцијата?
3. Признаваш ли вина за сидата?

Гледаш? :D

2

~2A

Гостин
А ти рече дека се како и сите останати. Он за одредени индивидуи рече отпадници на општеството.
Извини вака по сабајле шо те прашувам дали на "ваквите" личности според тебе како горе наведените би му дале книшка од Вашата организација LGBATAWRAWQ?

И смешно е како самите се демантирате, до вчера кажувате како сте исти како и сите останати луѓе, а денеска друго зборуваш. Можеби не ти целосно, ама гледам си го зазел ставот на Ставро.

Или пу-пу не се важи за овие 2, па уште 2 и уште еден... и така процентот на педери стасува на 0,01% од населението, што значи ти, боки и уште еден од Словенија со македонско државјанство ама кај да е ќе си пцојса тој. :icon_mrgr:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Од фацки како тебе, кои проповедаат како е правилно размножувањето на луѓето а како не е.
Мајка природа проповеда како се размножува правилно и нормално.
Немоќни сте тука, на луѓето можете да им “проповедате“ и филозофирате али ко ќе дојде моментот на вистината, ко ќе посакаш да си родиш чедо, џабе ти се и рачунања на плодни денови, џабе ти е и стискање на чмар и задржување на семето во тебе... не мојте. И 10 души да свршат во тебе - нема да се фати плодот, нема да ти расти стомачето, нема да го осеќаш во тебе како мрда, се поместува. Погрешен ви е начинот. Неправилен. Неприуроден. Така не може нормално да се размножуваарт луѓето

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Дискутабилно е колку ти функционира мозокот, според приложеното досега на темава.

;)
истото можам и за тебе да го кажам, плус високо ниво на безобразност и ароганција. а тие две работи го надополнуваат незнаењето и недостатокот на интелект.
ај чао симпатизеру...
--- надополнето: 15 октомври 2013 во 10:05 ---
Демек нема да научи како се размножува човештвото? За правилно/неправилно, пери мозок на твоето дете. Со тоа правилно/неправилно, ене зошто тие што не можат да зачнат деца, им е срам да побараат помош. Од фацки како тебе, кои проповедаат како е правилно размножувањето на луѓето а како не е.

Да, не е терор, сума сумарум. Имаш многу јалова слика за тоа што е терор, изгледа не си го осетил на своја кожа. Experience before you preach.
1.па и ти не си научил изгеда
2.а ти си осетил терор на своја кожа? па изгеда многу логично. ако твоите те малтретирале, ти изгеда имаш трауми од детството и то ти е основна причина за твојата ментална/психичка болест.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Извини вака по сабајле шо те прашувам дали на "ваквите" личности според тебе како горе наведените би му дале книшка од Вашата организација LGBATAWRAWQ?

И смешно е како самите се демантирате, до вчера кажувате како сте исти како и сите останати луѓе, а денеска друго зборуваш. Можеби не ти целосно, ама гледам си го зазел ставот на Ставро.

Или пу-пу не се важи за овие 2, па уште 2 и уште еден... и така процентот на педери стасува на 0,01% од населението, што значи ти, боки и уште еден од Словенија со македонско државјанство ама кај да е ќе си пцојса тој. :icon_mrgr:
Не знам, ни јас немам книшка од таа организација. Не гледам зошто некој од горенаведените примери би имал. Тоа дека не сме исти се однесуваше во друг контекст, кои разлики, Ставро сам ги посочи. Тоа моето "сите сме исти" е во сосема друг контекст искористено.

1.па и ти не си научил изгеда
Се сомневаш? Дај ми два саати со жена ти да те демантирам.

2.а ти си осетил терор на своја кожа? па изгеда многу логично. ако твоите те малтретирале, ти изгеда имаш трауми од детството и то ти е основна причина за твојата ментална/психичка болест.
Психолог да не си? Да знам да ургурам да ти ја земат лиценцат аради бладање глупости. Убаво ти пишав додека не осетиш прав терор, ќе вадиш безвезни дефиниции за што тоа всушност е, или може да биде. Не мора да ја правиме лична работава. Како и секое ебано цитирање (бидејќи друго и не знаеш).

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Oди хомосексуалец на доктор и вели, докторе ме боли газот... А каде точно - праша докторот... Па одма на влезот... Ееее зато те боли, то не е влез, то е излез.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ko kje pocnat gazot da go vrtat togas pozdravi gi :P

Контра популарното мислење тука (и во светот пошироко), ние хомосексуалците не сакаме цел свет да стане геј :D. Ако некој има таков фетиш, постојат и геј христијани/муслимани/евреи :P.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom