Хомосексуални бракови во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.643
Поени од реакции
9.928
Доволно беше. Во кратки црти.
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 16:03 ---

Можам за нив да кажам дека се за самоубивање..сами да се присвестат,ама тоа е...Гледам да..и ми се гади...неподносливост..брука..:)
Бога ми стварно за срамота.
Во земја каде не ти е дозволен брак со личност од ист пол, толку дрско да постапуваш и да плашиш млади девојчиња со својата брачна состојба...
Ц ц ц ц срам и арам за таквите.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Во земја каде не ти е дозволен брак со личност од ист пол, толку дрско да постапуваш и да плашиш млади девојчиња со твојата брачна состојба...
Go isplasi i ni go izbrka rozevoto.bebence :(

Член од
27 септември 2013
Мислења
199
Поени од реакции
162
Go isplasi i ni go izbrka rozevoto.bebence :(
Во земја каде не ти е дозволен брак со личност од ист пол, толку дрско да постапуваш и да плашиш млади девојчиња со твојата брачна состојба...
А зашо ја 60 години иам па да плашам мали девојчиња..хахаха.бог да чува..=)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.705
Поени од реакции
34.247
Ко хиени сте ако се појави некој поглуп онака.. дури невино глуп. Тинејџерски.
Најлесно така се аргументира. :)

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Ко хиени сте ако се појави некој поглуп онака.. дури невино глуп. Тинејџерски.
Најлесно така се аргументира. :)

Не е невина да посакува некој да умре, невина е зошто била поглупа. Немој ти ...

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Јас се што направив со НВО е легално и по закон. Лаптопи, печатари скенер фото опрема, трошкови за пат, хонорари и дневници. Законот ми овозможува да преку НВО така работам. Но законот не дозволува неплаќање на плати доприноси фактури... али ај тужи државата па да видиш кога следен пат ќе добиеш тендер или работа. ЈЈас сум легален, вие не сте.
Епа, шокур тогаш сереш дека ти заработувала нво?!?

Тоа што се фалиш дека ти е бескорисна невладината е друг муабет. Тоа е муабет за црноберзијанци опортунисти. По мене, овие се подолу од криминалците.

Иначе, писледен пат коа проверив, мојот брак беше легален. Пак си се збунил нешто.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Епа, шокур тогаш сереш дека ти заработувала нво?!?

Тоа што се фалиш дека ти е бескорисна невладината е друг муабет. Тоа е муабет за црноберзијанци опортунисти. По мене, овие се подолу од криминалците.

Иначе, писледен пат коа проверив, мојот брак беше легален. Пак си се збунил нешто.
пиле мало, НВО е мртва ствар, имаш компании кои прикажуваат губитоци а газдите се богатат. Не знам како да ти објаснам НВО е на нула, колку зела толку потрошила - заработка нема, но ... но.... основачот на НВО, жена му - коосновач, брат му, сестра му и децата полнолетни преку таа НВО ЗАРАБОТИЛЕ на име хонорари дневници патни трошкови... по 1000 евра секој. и се нагостиле по ручеци и туриле бензини и платиле телефони... И сега НВО е на нула а тие шо ја рабоитаат најадени напиени напатувани а денар свој не дале. Тоа е маче заработката. Ти си замислуваш некои сефови со златници дијаманти и бриљанти негде у швакцарска. Не бе малечко платени ти се животни трошкови башка излегуваат дневници и хонорари а се во слава на НВО кое е на нула.
ПС
Да ти беше бракот легален немаше толку да опињаш за геј бракови. Нешто тебе те мачи длабоко во душата

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Позицијата на п*зди? Зацврстена ви е, не треба референдум за тоа
како не ти е срам? со оваа реченица навредуваш лица од 18, па до 100+ години. која дрскост значи :tapp:
незнам само кој ти дава за право така да се однесуваш и да пишуваш, ама ароганцијата прикрива други слабости ;)
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 18:07 ---
добро де, грешка, мислев на хомосексуалните бракови, ама ме чуди зошто вака не ме цитираше и на постовите со кои ја избришав темата со тебе :)

Let 3 абе шо се замараш со дете од 10 години. глеш дрво е, нишо не разбира, само се инаети.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom