|Volkswagen|
Тастатурата е посилна од мечот!
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 2.729
- Поени од реакции
- 897
Кај е тоа Вили?
Шо цена е ова прекрасново?Даре, со кое право го нарекуваш ова хамбургер веќе? Помија не му е рамна, немам јадено од седмица од фебруари негде и не жалам воопшто.
Лебот сув, желудникот ме боли после хамбургерот од тоа сојата, штедат на кечап и мајонез, уште да ти наплаќаат и за вилушката фали.
--- надополнето: Jun 2, 2011 9:39 PM ---
П.С.
Чисто да ви доловам во Road House каков хамбургер се служи со 700 грама плескавица
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.188881404494930.43910.174848379231566
Кај се наоѓа Road House, прв пат слушам за местово.--- надополнето: Jun 2, 2011 9:39 PM ---
П.С.
Чисто да ви доловам во Road House каков хамбургер се служи со 700 грама плескавица
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.188881404494930.43910.174848379231566
Абе тоа и до навика,а и вкусови се.Не им се свиѓаше ни порано седмица на многу луѓе,али факт е дека беше подобра.Ако ништо друго имаа разумна цена до пред некое време,а хамбургер ко на стероди да е.Иначе ја сеа да отидам у Велес и таму кај што викаш у Парадизо најверојатно нема да ми се свиѓа,тоа е можеби и до навика.Али факт е дека седмица и останативе сендвичари се уништија.Пред некоја година ќе беше и друга прича.Али на крај крајева се е до вкусови.Не сум од Скопје ама искрено имам пробано и од Вили ми се чини (во Аеродром беше не сум 100% сигурен) а имам пробано и од Седмица и тапа беше хамбургерот и на двете места.. посебно во Седмица погрд хамбургер немам јадено никогаш, ако тоа ви е најдобро искрено ве жалам. Подобро ќе одам во Мекдоналс иако и 5 не ме најадуваат сепак барем знам асална плескавица ќе јадам пред се и асален помфрит ..
Во Велес за 60 денари ќе мавнам еден хамбургер од Парадизо и ќе се најадам ко човек ..
700 грама плескавица? Бројкиве се точни, или мала грешка?
Со лепчиња од завчераВили моментално е поим за асфт фуд за 7-ца.
А кај е ова, уствари? Се напалив за јадење.Точни се, точни се, огромна е и плескавицата и лепчето, види ги сликите од линкот )))
Факт е дека секој според вкус ама неможеш да ми кажеш дека некој добар му е вкусот на плескавица од Седмица која има на се вкус само на месо не! и самиот кажа ко на стероиди да е .. плескавица толкава вкус никаков! За во Вили не сум сигурен може мене да не ми погодиле тогаш важно тогаш полужива плескавица, а е Мекдоналс е стандард квалитетно иако не најадува многу.Абе тоа и до навика,а и вкусови се.Не им се свиѓаше ни порано седмица на многу луѓе,али факт е дека беше подобра.Ако ништо друго имаа разумна цена до пред некое време,а хамбургер ко на стероди да е.Иначе ја сеа да отидам у Велес и таму кај што викаш у Парадизо најверојатно нема да ми се свиѓа,тоа е можеби и до навика.Али факт е дека седмица и останативе сендвичари се уништија.Пред некоја година ќе беше и друга прича.Али на крај крајева се е до вкусови.
Како мојш да речиш дека Мекдоналдс е асална плескавицана, највештачка е од сите. Помфритот е стандард, модерен и не е од вистински компири, ама е вкусен и сеа скоро сегде таков да давет...Подобро ќе одам во Мекдоналс иако и 5 не ме најадуваат сепак барем знам асална плескавица ќе јадам пред се и асален помфрит