- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Поради тоа што е веќе излезена и си се игра време е тема да си се отвори и за 17та па ајде тие што си ја играте кажете си тука искуства проблеми идеи да си дискутираме 

Имаш ставај си ја офлајн кога треба да се апдејтира едниот па другиот, иначе пак го има досадниот баг со повредите ко и ланиDemoto e izlezeno na steam. Ima li opcija da ja kupime dvajca po pola?![]()
И јас ја купив поминав веќе две сезони со Милан немам никаков проблем со повредите нормално по две три повреди во месецот...играта е сосем нормална за почеток а ќе има сигурно и апдејти понатамуПа едина конкуренција им беше од ЕА гејмс ал тие се повлекоа од тој пазар а за сега состојбава е бедна повреди колку сакаш пак ако имаш бекови си цар исто ко и лани а кажаа дека ќе го искоренеле тој баг
Ондак незнам што е работава кај мене ти почна со бетата или директно со 17.1.1 ?И јас ја купив поминав веќе две сезони со Милан немам никаков проблем со повредите нормално по две три повреди во месецот...играта е сосем нормална за почеток а ќе има сигурно и апдејти понатаму
Директно со фул верзијата почнав, ама ти види со тренинзите medium high одмор пред утакмица после утакмица ако ти се префорсираат може и до тоа да ти се многу повредитеОндак незнам што е работава кај мене ти почна со бетата или директно со 17.1.1 ?
Епа ја почнав со бетата може и ради тоа да е мада би требало МЕ да се апдејтира да не почињам нова сезона со секој мал апдејт на МЕДиректно со фул верзијата почнав, ама ти види со тренинзите medium high одмор пред утакмица после утакмица ако ти се префорсираат може и до тоа да ти се многу повредите