Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
5 март 2018
Мислења
17.850
Поени од реакции
20.620
Можеби има уште фудбал ама одлуката му е на место.
Вистински момент да ја заврши кариерата а не да се шлепа како некои.
Освои се што можеше да се освои, нема друго шо, то е то, сега ќе си цепа ладни бирки во Минхен :D

Z

zmej gorjanin

Гостин
На крај излезе дека Лука ќе остане, а толку од Крос. Релативно млад се пензионира, да не речам у пик е според играта што ја прикажува.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.850
Поени од реакции
20.620
На крај излезе дека Лука ќе осстане, а толку од Крос. Релативно млад се пензионира, да не речам у пик е според играта што ја прикажува.
Нели и Лука си заминува ?

Инаку Столе во Валенсија како слободен играч до 2026 со можност за продолжување уште две

Z

zmej gorjanin

Гостин
Нели и Лука си заминува ?

Инаку Столе во Валенсија како слободен играч до 2026 со можност за продолжување уште две
Според најнови шпекулации, што не мора да значи дека се точни, ќе прифател се за да остане.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.567
Поени од реакции
48.529
U nikoj slucaj ne e bolji, nit bil nit ke bide, a ke bese dobro toa da e slucaj za nas, za Valensija kur me boli, koj i da go zeme ovoj dobra rabota ke napravi, edno vreme i Inter bea zainteresirani za nego, u momentov eden od onie golmani so dosta golem potencijal da napravat super kariera. E sea kolku Newcastle se opcija za takvo nesto ne znam, zaso realno ne treba da se zanemari i koi im se gazdi niv, i kakvi planovi ke imaat za sledni 5-6 godini.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.824
Поени од реакции
23.171
U nikoj slucaj ne e bolji, nit bil nit ke bide, a ke bese dobro toa da e slucaj za nas, za Valensija kur me boli, koj i da go zeme ovoj dobra rabota ke napravi, edno vreme i Inter bea zainteresirani za nego, u momentov eden od onie golmani so dosta golem potencijal da napravat super kariera. E sea kolku Newcastle se opcija za takvo nesto ne znam, zaso realno ne treba da se zanemari i koi im se gazdi niv, i kakvi planovi ke imaat za sledni 5-6 godini.
99% во Њукасл оди Мамардашвили, 25м + бонуси.

Kajgana Shop

На врв Bottom