Фудбалски/трансфер дискусии

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
За Меси прајме муабет, најдобриот играч на сите времиња, и на една нога би го зеле во секој клуб. :)
Реално во него има фудбал минимум уште две години.
Остај ти ними ...

Ќе треба во Англија да се спрегни и да трча,да прај пресинг,да се замара...

Во Интер лабаво барем ќе си седи на клупа и ќе му идат на сметката еден вагон пари :kafence:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.513
Поени од реакции
18.778
Не ми е намерата да се докажувам. Зошто Мбапе не беше потпишан постои дебела причина. Не можеш на копиљ да му дадеш плата поголема од таа на Рамос. Мислам можеш, ама ќе направиш и други проблеми отпосле. Заради тоа отиде Мбапе во ПСЖ. Како и да е, ако не потпише договор со ПСЖ до наредно лето, мислам дека Реал би имал можност да го купи за сума од 100 до 150 милиони евра, договорот му истекува во 2022. Дали Бразилците се жонглери или не допрва ќе видиме, имаат простор да се развиваат. Мислам сакам и јас да го имам "Лука Дончич" во овој тим на Реал, али факт е дека се ретки такви играчи на глобално ниво, па дури и под знак прашалник дали постојат воопшто. Доаѓањето на Азар ниту јас го оправдувам, иако ништо лично немам против играчот, а ниту па мислам дека е Азар донесен да го мења Роналдо. Самиот човек си кажува по интервјуа дека не му е целта да постигнува по 50 гола по сезона туку дека сака да ја има топката во нозе што повеќе, нешто што и Иско го вика, али за тоа и колку беше потребен во Реал друг пат. Се слагам за Модрич и средината. Имаме префлегматична средина, заради тоа го вратија и Одегард и мислам дека Модрич ќе има доста помалку минути сезонава, а и мислам дека последна ќе му биде. Исто и заминувањето на Рамос и негова замена, ако постои таква, ќе биде предизвик.
Винициус е веќе втора сезона во Реал а напредок нема, ако и наредна сезона не покажи нешто мислам дека Реал треба да размислуваат да бараат чаре за него.
Премногу е млад и има простор за напредок ама мислам дека доволно му се даде и шанса и време,не можи клуб како Реал да го чека Винисус да се научи да шутира, срамота е две години да те тренира еден од најдобрите тренери и играчи на времето, игра со светска класа играчи две години а да не знае пас да даде или да шутни.
Нека го испратат некаде на позајмица кај шо ќе има значително поголема минутажа и помал притисок и нека се калеми, како со Кубо шо направија.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.672
Поени од реакции
4.153
Messi contacted Pep Guardiola a few days ago. He wants a winning project. Manchester City have 300 million euros to spend for transfers. [cat radio]

Некој тука у темава спомна, Сити не смееле да трошат пари веќе.​

Член од
5 март 2018
Мислења
16.513
Поени од реакции
18.778
Messi contacted Pep Guardiola a few days ago. He wants a winning project. Manchester City have 300 million euros to spend for transfers. [cat radio]

Некој тука у темава спомна, Сити не смееле да трошат пари веќе.​
Па нема да трошат, без пари ќе го земат :D
Лол, ни фер плеј важи за овие ни ништо, ќе ги пушти арапот тие 200 адвокати и дури Барса оштета ќе му плати на Меси за нарушување на душевната состојба :ROFLMAO:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Одличен трансфер за сите три страни.

Баш сакав да прашам шо играч е? Малдини сака еднаш годишно да си собира вака играчи од Перез со надеж дека пак ќе му се погоди некој ко Хернандез.

Исто и за некој Оскар Родригез сме преговарале со вас.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.513
Поени од реакции
18.778
Одличен трансфер за сите три страни.

5 мин го читам твитот и мислев дека станува збор за Мариано, после уште 5 мин ми требаа да ми текни кој беше Брахим :pos:
Шо се случи со овој бе стварно кај беше досега ?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
ќе има спрдња со фановите на Интер ако не дојде Меси во Интер :D

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Не си оди Меси бе, што ви е...сега Барто отказ ќе си даде и Леси победнички ќе си се смешка...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.944
Ќе отиде во Манчестер ќе му врне секој ден и како што е со депресивни растројства ќе сака одма да си замине.
А вака у Милано бомба, град на модата, стан карши седиштето на Интер, комшија со Броз, ќе осеќа Шемса и Шабан секој ден, па има ли боље кажи ми?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.460
Поени од реакции
58.866
А вака у Милано бомба, град на модата, стан карши седиштето на Интер, комшија со Броз, ќе осеќа Шемса и Шабан секој ден, па има ли боље кажи ми?
А баш е по модата

messisuits.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom