Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
А што треба да побара, да седи на клупа и да влегува 15 минути? Си бара првотимски статус каде ќе може да напредува без конкуренција и нормално со тоа и побогат договор.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
А што треба да побара, да седи на клупа и да влегува 15 минути? Си бара првотимски статус каде ќе може да напредува без конкуренција и нормално со тоа и побогат договор.
Ако го бива никој нормален нема да го чува на клупа.
Ко у школо да речеш, стајте ми ги сите петки па ја после ќе ви кажам колку знам.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Ко у школо да речеш, стајте ми ги сите петки па ја после ќе ви кажам колку знам.
Споредбата....

Работата е и да игра и кога нема да го бива. Ќе нема голема конкуренција, нема да биде по притисок и дека после лош натпревар ќе биде седнат на клупа.
И онака за 2-3 години ќе направи трансфер и провизија за татко му и Раиола.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Manchester United did want to sign Erling Braut Haaland but pulled out of the deal due to Mino Raiola's demands of a buy-out clause and a percentage of any future sale, according to ESPN.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.990
Поени од реакции
23.987
Леле каква споредба. :pos:

Разликата од школо и фудбалски клуб е тоа што во ФК они те бараат а во училиште ти се запишуваш самиот.
Не сум видел до сега школо некое да плати за некој паметен ученик во зимски распуст.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Споредбата....

Работата е и да игра и кога нема да го бива. Ќе нема голема конкуренција, нема да биде по притисок и дека после лош натпревар ќе биде седнат на клупа.
И онака за 2-3 години ќе направи трансфер и провизија за татко му и Раиола.
У тој случај нека иде да игра у Жеграб од Ратае и ќе игра секоја утакмица.
Автоматски споено мислење:

Разликата од школо и фудбалски клуб е тоа што во ФК они те бараат а во училиште ти се запишуваш самиот.
Не сум видел до сега школо некое да плати за некој паметен ученик во зимски распуст.
Чим ти не си видел не постои такво нешто.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Не си слушнал за стипендирање од универзитети?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.990
Поени од реакции
23.987
Не си слушнал за стипендирање од универзитети?
Он рече стајте ми сите петки.

Али без разлика. Да споредуваш спортист и стипендист за перформанс ми нема воопшто логика.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.557
Vidi kakvi likovi ima... Hahaahahah

Abe uste od deca ej, nasekade ima takvi primeri. U nasava sugava liga imas slucai kade u kadeti se desava da te pobara nekoj klub i da mu kazes deka ke dojdes ako igras prva postava celo vreme. Ne gleam nisto loso vo baranjeto na Haland, normalno deka ako bide nekoe tesko dno vo idnina deka ke bide i sednat na klupa, sekako deka toa baranje ne e za fiksno mesto vo prviot tim. Tuka aludiram na rotacii na trenerot, takticki zamisli i slicno. Ebago se praite ko od Mars da ste padnati a znaete kako idat rabotite u sportot.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Се знае чиво е барањето за прва постава, на дебелиот. Играчите му се безгласна буква, тој решава се за нив, дури му има испланирано и кој му е следен клуб. Затоа најдобро е што повеќе клубови да го прогласат за персона нон грата, кур ќе го бара некој за агент после.

Иначе од она што го видов кога играа против Ливерпул, Минамино беше алфа и омега таму, чак и тој кинезот играше подобро од овај, али ај нека тера, ќе се виде сега дали е играч или не.

Kajgana Shop

На врв Bottom