Фудбалски/трансфер дискусии

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Јакиот па играч ќе се испотепаат кој да го земе, а убеден сум дека ќе флопне јако. Може да игра против малите екипи во Австрија ама во поголема екипа нема шанса. Добро ќе направи ако отиде во Борусија чисто да видиме како ќе се носи во појака лига.
Автоматски споено мислење:

Која глупа работа еј.
Како може да ти гарантира некој дека увек ќе бидеш стартер.
Ако те бива ќе играш, ако не ќе дремеш на клупа.
Таков е денешниот фудбал, ништо чудно и одбојкарот од кај нас да му ја летне пошо не е стартер, а дупло е послаб од другиве. Или прв состав или ништо :D.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.703
Колку платија Дортмунд за детево?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.113
Паметен трансфер за Халанд, оди во средина каде што нема да има огромен притисок (како што би имал во Јунајтед или во Јуве), а ќе има доволно шанси да игра редовно и да покаже што знае. Ако продолжи да игра на ова ниво поголем клуб секако не му бега за две-три сезони.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
10 мил на татко му и 15 мил. на Раиола. 45 мил.вкупно.
Mozebi ke doznaeme. Inace nekni vi rekov verovatno e deka ke dojde i ete go. So ogled na toa sto Dortmund nema spic, Paco e naklonet na povredi, mnogu vazen transfer.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Поглупо неможе да биде ако стварно побарал да игра прва постава стално :ROFLMAO:
Ќе мора сам да си се докажува од утакмица на утакмица

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Поглупо неможе да биде ако стварно побарал да игра прва постава стално
Ќе мора сам да си се докажува од утакмица на утакмица
Ne e do toa tuku vo Leipzig ima pogolema konkurencija. Vo Dortmund go imas samo povredeniot Alcazer. Götze ne go smetam za spic. Najpametna odluka mlad igrac treba da igra i plus Dortmund e pogolem klub od plasticnive.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom