Џ
Џонтра Волта
Гостин
Според твојава логика Арсенал > Челзи така?
Според твојава логика Арсенал > Челзи така?
Очекував ваков одговор, ама не е исто 7 ЛШ титули и Нотингем Форест.Епa aј и Нoтингем Фoрест дa ги стaвaт. Пoштo имaaт пoвеќе титули oд Челзи, Сити и Арсенaл зaеднo
И штo е oвa 5 Енглези?
Не.Според твојава логика Арсенал > Челзи така?
Јас споредувам.Не.
Затоа што не споредувам Арсенал со Челзи, него Интер со Милан.
Ти и Кобе рипнавте ко хиени да го браните Интер само затоа што сте фанови на истиот, ја се кладам дека сите други што се неутрални фанови ќе се согласат дека Милан > Интер. Интер е непостоечки клуб, исто како Арсенал.Јас споредувам.
Споредбата Интер-Милан заврши со мега јакиот аргумент од твоја страна наречен фејспалм.
Можеш да ми објасниш зошто Челзи > Арсенал, ама озбилно те прашувам.Ти и Кобе рипнавте ко хиени да го браните Интер само затоа што сте фанови на истиот, ја се кладам дека сите други што се неутрални фанови ќе се согласат дека Милан > Интер. Интер е непостоечки клуб, исто како Арсенал.
http://www.rezultati.com/tablica/8Ai8InSt/fZHsKRg9/#table;overallМожеш да ми објасниш зошто Челзи > Арсенал, ама озбилно те прашувам.
Супер аргумент, одличен показател за целосната историја на двата клуба. Сега да ти ја пратам јас моменталната табела од Серија А и да видиш кај е Милан а каде Интер?
Може.Супер аргумент, одличен показател за целосната историја на двата клуба. Сега да ти ја пратам јас моменталната табела од Серија А и да видиш кај е Милан а каде Интер?
Wow Интер е цели 5 бода пред Милан и тоа со натпревар повеќе.Супер аргумент, одличен показател за целосната историја на двата клуба. Сега да ти ја пратам јас моменталната табела од Серија А и да видиш кај е Милан а каде Интер?
Епа баш тоа, многу глуп аргумент е нели?Wow Интер е цели 5 бода пред Милан и тоа со натпревар повеќе.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Па глуп е тој аргумент да. Али во право е. За неутрални фанови Милан е поуспешен тим од Интер ради тие тирули во европа. Затоа и има поголемо реноме во светот па можеби и повеќе фанови во светот. Можеби не некоја огромна бројка ама сепак. Мада ако продолжат со мизеријава и неиграње во европа и понатаму и под европа подразбирам Лш помладиве генерации појма нема да имаат кој с3 Миланските гиганти ниту па нови фанови ќе имаат екипиве.Епа баш тоа, многу глуп аргумент е нели?