Фризери за машки

Член од
1 април 2024
Мислења
2
Поени од реакции
1
Оти не најдов соодветна тема поврзана за мојов проблем, решив да отворам сосем нова. Сакам да пуштам коса, но пред да го направам тоа, сакам да си најдам бербер/фризер кој ќе може соодветно да ми ја средува косата како што ќе станува подолга. Моменталниот бербер кај кој идам знае само со пократка коса да се справува и да шиша кратко, така да ќе треба да си барам чаре кај друг човек.
Би сакал да ми предложите добри фризери за мажи кои знаат да средуваат долга коса. Не ми е проблем локацијата, пред да прашате. Благодарам однапред.

AAbrat

Член од
28 октомври 2015
Мислења
728
Поени од реакции
1.664
Све то океј ама не треба прво да напишиш од кој град си ? Еве да речиме познавам добар фризер од Пехчево ке одиш до таму? :pos:

Член од
1 април 2024
Мислења
2
Поени од реакции
1
Све то океј ама не треба прво да напишиш од кој град си ? Еве да речиме познавам добар фризер од Пехчево ке одиш до таму? :pos:
Е братче, прав си. Моја грешка :D Јас прашувам за Скопје, но слободно и од други градови нека прашуваат во темава

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.708
Поени од реакции
9.506
Бате, јас имам долга коса и не одам на фризер, еднаш дневно ја чешлам, на секои два дена ја мијам и толку. За кратење на врвовите можеш да одиш и кај некој бербер, лесна работа. Нема потреба од плаќање големи суми, само прашај си за какви шампони да користиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom