И мене тоа ми текна...поише ми личи дека своеволно прифатила секс па тој ги викнал и другарите, ама тоа пак е силување...A да и дошле со чоколатце ќе се подадела? Мислам come on сама во дискотека во 3 часот во друга држава и прифатила пијалак од непознато лице? Мене ми смрди исказов на девојкава.
A кажи ми што и како ќе се чуствуваш доколку утре на пример отиде некаде така ќерка ти пр. во Франција,Англија некаде и некој така ја силува.Или на пример мајка ти.Дали и тогаш ќе кажеш дека тоа е нејзино тело...???Секој ден се силуваат девојки....незнам што толку фама околу французинкава, само ради тоа што е французинка...
Таа ако, се забавувала, ама очитно не водела грижа што прифаќа пијачки! Денес треба да се биде многу внимателен не само за подметнување. туку и за многу други работи! Ама не, тоа нели не може мене да ми се деси!!!.. Неодговорност!
Така да ич не ми е жал за девојкава, ниту пак за да ја сфатам би се ставила на нејзиното место!
Секој еден си е одговорен за своето тело!
3 dudes gave a fuck .. she received it22 годишни девојки се силувани секој ден, nobody gives a fuck. Ама сите сме згрозени кога е Французинка во прашање.
Тоа е срамота
Немој така друже па она била Французинка .......... Француска дама, западна женска, а тие од источна Европа се крави, не вредат тие ........ нека ги силуваат каде стигнат !Да беше некоја од "дивтарските крвожедни источно европски" националности светот ќе го болеше стапот.
не би требало да е тешко да се открие што навистина се случило, сигурно ќе се најдат сведоци, а може има и камери во колосеум... се разбира дека треба да се казнат силувачите, ама и лажно обвинување е кривично дело, а мене ми мириса дека малава глуми наивност ама ајде да не зборам предвремеИ мене тоа ми текна...поише ми личи дека своеволно прифатила секс па тој ги викнал и другарите, ама тоа пак е силување...
Сигурно нема да ја воспитам да шета сама во 3 сатот во некој клуб во друга земја, и да прифаќа пијачки од непознати! И ај досадни сте со таквите компарации.... сте се запнале ко некој баби истото та истото.....зошто мене никој не ме силува бе?.....зошто имам и очи на тилот и знам одговорно да се однесувам..........A кажи ми што и како ќе се чуствуваш доколку утре на пример отиде некаде така ќерка ти пр. во Франција,Англија некаде и некој така ја силува.Или на пример мајка ти.Дали и тогаш ќе кажеш дека тоа е нејзино тело...???
...зошто мене никој не ме силува бе?.....зошто имам и очи на тилот и знам одговорно да се однесувам..........
Не сакав да бидам првиот мрчатор... ама да, тоа е тоа.A да и дошле со чоколатце ќе се подадела? Мислам come on сама во дискотека во 3 часот во друга држава и прифатила пијалак од непознато лице? Мене ми смрди исказов на девојкава.