Французинка силувана во Скопје

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
A да и дошле со чоколатце ќе се подадела? Мислам come on сама во дискотека во 3 часот во друга држава и прифатила пијалак од непознато лице? Мене ми смрди исказов на девојкава.
И мене тоа ми текна...поише ми личи дека своеволно прифатила секс па тој ги викнал и другарите, ама тоа пак е силување...

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Секој ден се силуваат девојки....незнам што толку фама околу французинкава, само ради тоа што е французинка...
Таа ако, се забавувала, ама очитно не водела грижа што прифаќа пијачки! Денес треба да се биде многу внимателен не само за подметнување. туку и за многу други работи! Ама не, тоа нели не може мене да ми се деси!!!.. Неодговорност!
Така да ич не ми е жал за девојкава, ниту пак за да ја сфатам би се ставила на нејзиното место!
Секој еден си е одговорен за своето тело!

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.924
А можеби ја замислува како Емануела и ете оп ја онади:);)

Барем нека ја памти Р.МАКЕДОНИЈА ;)

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
Да беше некоја од "дивтарските крвожедни источно европски" националности светот ќе го болеше стапот.

Член од
2 јуни 2012
Мислења
119
Поени од реакции
19
Секој ден се силуваат девојки....незнам што толку фама околу французинкава, само ради тоа што е французинка...
Таа ако, се забавувала, ама очитно не водела грижа што прифаќа пијачки! Денес треба да се биде многу внимателен не само за подметнување. туку и за многу други работи! Ама не, тоа нели не може мене да ми се деси!!!.. Неодговорност!
Така да ич не ми е жал за девојкава, ниту пак за да ја сфатам би се ставила на нејзиното место!
Секој еден си е одговорен за своето тело!
A кажи ми што и како ќе се чуствуваш доколку утре на пример отиде некаде така ќерка ти пр. во Франција,Англија некаде и некој така ја силува.Или на пример мајка ти.Дали и тогаш ќе кажеш дека тоа е нејзино тело...???

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Да беше некоја од "дивтарските крвожедни источно европски" националности светот ќе го болеше стапот.
Немој така друже па она била Французинка .......... Француска дама, западна женска, а тие од источна Европа се крави, не вредат тие ........ нека ги силуваат каде стигнат ! :facepalm:
Силување е силување, значи кривично дело, нека си одговараат пред закон лицата кои ја силувале, но да се дига толкава фама, само затоа што дамата да ти биде западна девојка(без разлика Французинка, Германка, Англичанка, Холанѓанка, Швеѓанка и.т.н.) е навистина глупо !
П.С. На запад имаш илјадници девојки од источна Европа кои секојдневно се проституираат, па и неретко се силувани и од Европејците и од Арапи, Турци, Курди, Индијци, Пакистанци, Црнци и какви ти се не ............ ама никој за тоа не дига фама, бидејќи девојките се од истокот, не се западњачки дами !

Член од
19 јануари 2012
Мислења
56
Поени од реакции
37
И мене тоа ми текна...поише ми личи дека своеволно прифатила секс па тој ги викнал и другарите, ама тоа пак е силување...
не би требало да е тешко да се открие што навистина се случило, сигурно ќе се најдат сведоци, а може има и камери во колосеум... се разбира дека треба да се казнат силувачите, ама и лажно обвинување е кривично дело, а мене ми мириса дека малава глуми наивност ама ајде да не зборам предвреме:)

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
A кажи ми што и како ќе се чуствуваш доколку утре на пример отиде некаде така ќерка ти пр. во Франција,Англија некаде и некој така ја силува.Или на пример мајка ти.Дали и тогаш ќе кажеш дека тоа е нејзино тело...???
Сигурно нема да ја воспитам да шета сама во 3 сатот во некој клуб во друга земја, и да прифаќа пијачки од непознати! И ај досадни сте со таквите компарации.... сте се запнале ко некој баби истото та истото.....зошто мене никој не ме силува бе?.....зошто имам и очи на тилот и знам одговорно да се однесувам..........

Стварно. ама (n)

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
GANG BANG сакале да прават ама французинката се предомислила,али касно и било,па пријавила силување.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
...зошто мене никој не ме силува бе?.....зошто имам и очи на тилот и знам одговорно да се однесувам..........

Умната ти, дај петка на рачето да ти пишеме.

P

Princ

Гостин
A да и дошле со чоколатце ќе се подадела? Мислам come on сама во дискотека во 3 часот во друга држава и прифатила пијалак од непознато лице? Мене ми смрди исказов на девојкава.
Не сакав да бидам првиот мрчатор... ама да, тоа е тоа.
И јас малку се сомневам во редоследот на настаните или нивната вистинитост. Имаме пола милион жени во градов и баш оваа нашле да ја силуваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom